Beauty

Trikovi koje smo naučili od frizera Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea je poznata po svojim romantičnim, nježnim uvojcima koji izgledaju savršeno u svakoj prilici

Kiša i vjetar glavne su pojave koje se vežu uz područje Velike Britanije. Upravo su to najveći neprijatelji svake frizure. Ipak, kosa Vojvotkinje od Cambridgea uvijek je besprijekorna. Kako joj to uspijeva (točnije, njezinom frizeru)?

Naime, o frizurama kraljevske obitelji brine se Richard Ward. No, ako ste pomislili kako je kosa Kate Middleton prirodno besprijekorna, varate se.

Upravo je Richard u razgovoru za In Style otkrio četiri tajne zahvaljujući kojima svatko može imati kosu poput nje. 

Neka vaša frizura bude bezvremenska

Naravno da trendi frizure poput under cuta izgledaju odvažno i drugačije. S njima ćete uvijek biti primijećeni, ali pravo je pitanje hoće li vam jednako cool izgledati i za dvadeset godina kad budete gledati stare fotografije ili ćete se truditi sakriti sve dokaze svojih eksperimenata?

Baš kao što personalizirate svoju odjeću potrudite se i frizurom izraziti svoju osobnost, a ako niste osoba koja voli promjene bilo bi bolje da se držite klasike.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Igrajte se prirodnom bojom i teksturom svoje kose

Drugim riječima, izbjegavajte sve preparate koji uništavaju i vašu kosu i ponekad ostavljaju trajne posljedice na njoj. Javna je tajna da ćete nakon dugog niza godina isprobavanja najrazličitijih nijansi shvatiti kako vam ipak vaša prirodna boja najbolje stoji.

Također, "slušajte" što vam vaša kosa govori, pratite kako pada, kako raste ili pak vam se prirodno nalazi razdjeljak. Ako dovoljno dobro poznajte svoju kosu puno lakše ćete dobiti i željenu frizuru...

Ne perite kosu prečesto

To naravno ne znači da trebate okolo hodati s masnom kosom i opravdavati se "dobrom frizurom i zdravom kosom". Sigurno ste bar jednom čuli da svakodnevnim pranjem kose samo uništavate vlasi i time činite više štete nego koristi.

Vaša kosa voli rutinu

Ako ste otkrili savršen šampon i regenerator koji vaša kosa obožava, nemojte riskirati isprobavajući neke druge samo zato što vam reklame obećavaju još bolji rezultat. Osim toga, bilo bi dobro da svoju kosu preparatima zaštitite od štetnog vanjskog utjecaja. To osobito vrijedi za područja u kojima su voda i zrak zagađeni.

 

Photo: Getty Images

Komentari 0