Beauty

Trebate promjenu? Evo koja boja kose vam najbolje odgovara

Vaša boja kože, boja očiju, vaša prirodna boja kose (ili boja koju ste prethodno imali) igraju veliku ulogu u tome

Najbolje ćete izgledati kao brineta ako...

trenutno imate "mišje" smeđu boju kose i vašoj prirodnoj boji fali živosti i sjaja koji bi joj dala bogatija smeđa nijansa.

želite nešto što nije zahtjevno za održavanje. Osim ako vaša prirodna boja kose nije svjetla, smeđe obojenu kosu je prilično lako održavati i šanse da ćete pogriješiti s bojama za bojanje kod kuće su mnogo manji nego što je to slučaj s plavim ili crvenim nijansama.

je vaša kosa je oštećena i beživotno visi. Tamna kosa najbolje reflektira svjetlost i skriva oštećenja.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Najbolje ćete izgledati kao crvenokosa ako...

boja vaše kože vuče na ružičasto. Profesionalni frizeri tvrde da svakoj ženi može pristaje određena crvena nijansa, ali žene s tenom koji vuče na ružičasto najbolje će izgledati s crvenom kosom, dok će one s maslinastim tenom najteže pronaći svoju nijansu crvene.

niste stidljivi. Crvena privlači pozornost, pa morate imati dovoljno samopouzdanja da podnesete sve te poglede na sebi.

kosa vam je u relativno dobrom stanju. Ako imate suhu ili oštećenu kosu, ona će teško na sebe prihvatiti molekule crvene boje, koja se brzo ispire i iz zdrave kose.

nije vam problem redovito odlaziti na bojanje. Izrast na crvenoj kosi veoma je uočljiv.

Najbolje ćete izgledati kao plavuša ako...

ste imali ste svijetlu kosu kada ste bili mali. U tom slučaju, vjerojatno imate odgovarajući ten za plavu kosu. Ako možete priuštiti redovito održavanje kose. Kao i s crvenom kosom, biti plavuša nije jeftino. Morate je održavati redovinm posjetima frizeru i odličnim proizvodima za kosu.

 

 

 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0