Beauty

Trakice za izbjeljivanje zubi uistinu mogu učiniti čudo za tvoje zube, a najbolje je to što ih možeš koristiti kod kuće

Bilo da ne možete odustati od navike ispijanja kave/crnog vina ili samo želite zadržati briljantnu bijelu boju koju već imate, izbjeljivanje zubi jednako je popularno kao i beauty rutina. Tijekom socijalnih interakcija, pažnja osobe je uglavnom usmjerena na oči i usta govornika čime se uspostavlja jaka veza između privlačnosti osmijeha i percipirane ljepote lica. Istraživanja pokazuju da lijep izgled zubi izravno utječe na način na koji ljudi formiraju mišljenje o drugoj osobi na temelju prvog dojma. Jedan od razloga mogao bi biti taj što ne postoji dobar način za skrivanje zubi iza nove frizure.

Sada je, više nego ikad prije, lako imati bijele zube. I sada se gotovo očekuje imati lijepe zube. Imajte na umu da izbjeljivanje nema smisla ako se ne namjeravate odreći loših navika ili poduzeti korake da ih održite bijelim nakon toga. Međutim izbjeljivanje zubi trakicama kod kuće kao i održavanje između nanošenja/izbjeljivanja je jednostavnije nego ikad uz Xwhite®profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi, razvijene upravo od strane stomatologa. Možete ih koristiti kad idete na posao, vozite bicikl, dok se opuštate uz knjigu ili gledate TV, odnosno u vrijeme kad vama odgovara.

Nova era bezbolnog izbjeljivanja zubi i kraj oštećenja mekih tkiva

Xwhite® profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi temeljene su na godinama znanstvenih istraživanja i razvijene u jedan od najboljih proizvoda za izbjeljivanje zubi na tržištu koji je istovremeno i učinkovit i siguran, bez štetnih sastojaka, kliničkim prednostima i odobren od strane stomatologa širom svijeta. Patentirana tehnologija omogućuje brzo i učinkovito izbjeljivanje sa istim rezultatom kao i profesionalno izbjeljivanje u ordinaciji. Formula sprječava rizik od oštećenja cakline i mekih tkiva i daje vašim zubima novu glamuroznu bijelu boju.

 | Autor: Instagram @xwhitestrips Instagram @xwhitestrips

Xwhite® (www.xwhitesmile.com) trakice za izbjeljivanje dolaze u više oblika, omogućujući vam da odaberete stupanj izbjeljivanja koji vam najviše odgovara. Xwhite® trakice za izbjeljivanje zubi u rasponu su od nježne opcije za one koji su novi u izbjeljivanju ili s osjetljivim zubima do jačih opcija do 1 sata za one koji žele brze rezultate.
Patentirane formulacije Xwhite trakica razvijene i proizvedene u Velikoj Britaniji za SIGURNO, UČINKOVITO i BEZBOLNO izbjeljivanje. PH SIGURNE, ne uzrokuju DEHIDRACIJU i PREOSJETLJIVOST zubi.

Kako funkcioniraju trakice?

Kada se apliciraju na zube, trakice se u dodiru sa slinom rastapaju i pretvaraju u aktivni gel, koji samim time izbjeljuje ne samo površinu zuba već i međuzubne prostore.

Trakice se nanose 14 dana zaredom, jednom ili dva put dnevno ovisno o tretmanu dnevno po 30-40 minuta.Trakice djeluju odmah na način da počinju uklanjati najčešče mrlje poput kave , voćnih sokova i crnog vina. Za najbolje rezultate dovršite cijeli tretman.Prema potrebi/ Za održavanje postignute bjeline , možete koristiti 6-12 trakica mjesečno kako biste nastavili održavati bijelu boju svog osmijeha. Postupak izbjeljivanja možete ponavljati svakih 6+ mjeseci.

  • Nova Patentirana tehnologija
  • Jače izbjeljivanje i brže djelovanje 
  • BEZ osjetljivosti i oštećenja cakline i zubnog mesa 
  • Sigurni i vrhunski rezultati izbjeljivanja
  • Jednostavane za upotrebu
  • VEGAN Friendly & Cruelty free
  • Klinički dokazano
  • Formulirali britanski stomatolozi

 | Autor: Instagram @xwhitestrips Instagram @xwhitestrips PH SIGURNE, ne uzrokuju DEHIDRACIJU i PREOSJETLJIVOST zubi.

UPOTREBA

1. Provjerite jesu li ruke potpuno suhe i uklonite trakicu iz vrećice. Koristite ogledalo za prvo nanošenje.
2.Navlažite gornje zube jezikom.
3. Čvrsto nanesite obje strane trakice na gornje zube u ravnini s linijom desni.
4.Savijte višak trakice iza zuba i jezikom navlažite vanjsku stranu trakice da se ne lijepi za usne.
5. Ponovite za donje zube.

Beauty tip: Ne perite zube prije, ni odmah nakon upotrebe trakica. Ukoliko ste zube oprali pričekajte barem 30 minuta. Nakon izbjeljivanja zubi, kako ne bi došlo do kontra učinka, nije preporučeno konzumiranje hrane, obojenih i gaziranih pića (kava, crveno vino), kao ni cigareta.

Photo: Xwhite®