Beauty

Top modeli ne žele da znate ove beauty tajne!

Nije lako nalaziti se na "popisu" najljepših žena cijeloga svijeta, ali još teže je zadržati svoju poziciju na njemu...

Postoje žene koje izgledaju jednako glamurozno netom nakon buđenja kao i prilikom šetnje svjetskim modnim pistama. Te žene su, naravno, top modeli.

Osim što za svoju ljepotu mogu zahvaliti dobrim genima, ništa manje zasluge nemaju ni (tajni) beauty tretmani kojima se redovito "časte". Ako i vas zanima o čemu je riječ dovoljno je baciti pogled u backstage svake revije... Upravo se tamo otkrivaju i one najtajnije tajne...

 

ciao bella photo: @nicksuarezphoto

Fotografiju objavljuje Olivia Hunter (@oliviaclairehunter)

Para je vaša nova najbolja prijateljica

Umjesto da bacate novce na skupe tretmane i kreme koje obećavaju da će vaša koža preko noći izgledati bar dva desetljeća mlađe, radije se nagnite nad lonac prokuhane vode i uživajte (koliko to možete) u blagodatima pare. Teška šminka se uvlači u sve pore vašeg lica, a na ovaj način ćete ih najučinkovitije očistiti.

No, Olivia Hunter ima dodatan savjet. U vodu ubacite vrećicu čaja od mente, nagnite lice nad posudu s vrućom vodom, pokrijte se ručnikom i fantastičan rezultat je zajamčen!

 

She's so pretty🍥🍿🍭💕💘👭

Fotografiju objavljuje Bella Hadid (@bellahadid)

Oprezno s pastom za zube

Naravno, ovo se ne odnosi na njezinu primarnu namjenu... Slobodno i dalje perite zube i uživajte u blistavo bijelom osmijehu (kao s reklame).

Ipak, ako poželite poslušati beauty savjet svoje bake i pastu za zube staviti na prištić, dva puta razmislite. Sestre Hadid ovoj metodi borbe s neželjenim nepravilnostima na licu pribjegavaju samo u iznimnim situacijama jer pasta za zube može dodatno nadražiti i isušiti tretirano područje.

 

@selfservicemagazine @matteomontanariphotography 🌶☀️

Fotografiju objavljuje Jay (@thewrightjay)

Recepti iz kućne radinosti su najbolji

Nakon napornog dana nema ništa bolje nego se počastiti dobrom maskom za lice, a umjesto da jednostavno otvorite vrećicu s već gotovim proizvodom radije prvo prošetajte do kuhinje. Otvorite hladnjak (maknite pogled s tim kolača!), pomiješajte nekoliko sastojaka i vaša maska je spremna!

Upravo u takvim tretmanima uživa i Jay Wright koja tvrdi kako joj je nadraži dio dana večer kada nakon dugog tuširanja na lice stavi masku od avokada i meda.

Photo: Getty Images

Komentari 0