Beauty

Slavne dame s najljepšom kožom u Hollywoodu

Blake Lively, Heidi Klum, Miranda Kerr i neke druge slavne dame izgledaju prekrasno u svakoj prilici - otkrijte u čemu je njihova tajna

Na crvenom tepihu svi uvijek izgledaju savršeno i bez mane, no neke slavne dame tako izgledaju i kada ih objektiv kamere slučajno uhvati na ulici, u trgovini, teretani... Savršena koža nešto je čemu svi teže, no tu se ne radi samo o dobroj genetici, već i o njezi i svakodnevnoj brizi o koži. Kako bi poboljšali izgled vlastite kože lica, poslušajte savjete ovih slavnih dama s najljepšim tenom u Hollywoodu i primjenite njihovu rutinu:

Jennifer Lopez

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

JLo uvijek izgleda kao da je photoshopirana, no takva je i u stvarnosti. Tajna njene lijepe kože je u hidrataciji. Jennifer svakodnevno nanosi hidratantnu kremu od glave do pete te tako održava kožu elastičnom, mekanom i sjajnom.

Miranda Kerr

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Lijepa Miranda za brigu o ljepoti svoje kože koristi samo prirodne proizvode i ima vlastitu beauty liniju.

Olivia Wilde

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Olivia vjeruje da su hidratacija kože i 'beauty sleep' najvažniji u očuvanju ljepote kože. "Nikad se ne oslanjam samo na čarobna svojstva proizvoda," izjavila je za Pop Sugar. "Uvijek si, uz to, osiguram i dovoljno sna, pijem puno vode i brinem se o sebi."

Rihanna

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Riri je party djevojka, ali ako njena koža pati, zabava je gotova. "Kada primjetim da mi koža ne izgleda svježe i lijepo, onda prestajem piti alkohol i prelazim na vodu," objasnila je za časopis Elle. Za lijepu kožu preporučuje se piti najmanje 9 čaša vode dnevno, odnosno oko 2 litre. A za dodatnu hidrataciju kože izvana Rihanna koristi termalnu vodu koja kožu čini otpornijom na vanjske utjecaje. Preporučujemo mineraliziranu termalnu vodu Vichy, koja sadrži 15 minerala.

Katy Perry

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Teško je povjerovati, ali Katy je u mladosti imala jako problematičnu kožu i akne. Sada joj koža izgleda savršeno, a posebno zahvlajujući ulju za čišćenje lica, kojeg svakodnevno koristi u svojoj beauty rutini. 

Beyonce

 | Autor: arhiva arhiva

Pjevačica uvijek izgleda savršeno, a tome posebno pridonosi zdravi sjaj na njenoj koži lica. A kako ga postiže, otkrila je njena make up artistica, koja kaže da se radi o - vjerovali ili ne - baby ulju. Efekt blistavije kože podarit će vam i termalna voda za lice.

Heidi Klum

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Iako ima hrpu dnevnih obaveza, Heidi uvijek izgleda svježe i odmorno, bilo da šeta pistom ili je u parku s djecom. U čemu je njena tajna? Ne biste vjerovali, ali Heidi je za Self magazine izjavila da se trudi ne biti premršava. "Uvijek je dobro imati malo mesa na koži. Kada ste premršavi, možete izgledati i do 10 godina stariji nego što uistinu jeste," savjetuje manekenka.

Blake Lively

 | Autor: Getty Images Getty Images

Glumica koja izgleda divno u svakoj prilici poznata je i po svojoj savršenoj koži. Njena beauty tajna su redoviti odlasci na beauty tretmane, koji jačaju otpornost kože na štetne utjecaje izvana i daju joj zdravi sjaj.

Da bi i vaša koža bila otpornija i blistava, koristite mineraliziranu termalnu vodu Vichy koja izvire u srcu francuske vulkanske regije. Tijekom svog tisućljetnog putovanja ona teče na dubini od 4000 metara i puni se mineralima iz kojih crpi svoja jedinstvena svojstva. Mineralizirana termalna voda kožu čini otpornijom na vanjske štetne utjecaje i blistavom, punom života.

Saznajte više informacija o mineraliziranoj termalnoj vodi, pročitajte savjete stručnjaka, mišljenja korisnika te mnogo zanimljivog sadržaja i iznenađenja.

Photo: Getty Images

Komentari 0