Beauty

Tmuran jesenski dan jednoj čitateljici planiramo razvedriti ovom genijalnom maskom za lice!

  • Što je zajedničko ovim tmurnim jesenskim danima i našem Value4Money: beauty natječaju?
  • Jednako smo uporni pa bez predaha i danas tražimo novu dobitnicu vrijedne nagrade 
  • Nagradi nas svojim sudjelovanjem i uljepšaj si dan Skintegra VOLCANICA pročišćujućom, remineralizirajućom i umirujućom maskom za lice

Ako ti treba dodatan poticaj ovih sivih jesenskih dana, na dobrom si mjestu! Naš miss7 Value4money: beauty natječaj vrlo je odlučan da podijeli sve svoje vrijedne poklone iz beauty svijeta i u tome nas ne može ništa omesti. Sve što trebaš napraviti je glasati u svakoj kategoriji proizvoda ovdje i poslati nam odgovor na zadano pitanje. Uz malo sreće baš ti možeš osvojiti Skintegrin hvaljeni proizvod - VOLCANICA masku za lice.

Skintegra VOLCANICA je pročišćujuća, remineralizirajuća i umirujuća maska za lice za njegu normalne do masne te osjetljive kože. Pitate se što ovu masku čini posebnom? Formulirana je na bazi hidratantnog glicerina te ne sadrži ulja što joj daje nježnu, mazivu teksturu.

 | Autor: Promo Promo

Skintegrini formulatori osmislili su bazu koja sadrži silt i higroskopnu glinu te dodatak cinka koji izvrsno njeguju kožu sklonu pretjeranom lučenju sebuma, začepljenim porama i nepravilnostima. Uz cink, sadrži i bakar, esencijalni mineral koji je ključan za niz procesa u koži. Kombinacija gline u hidroglicerinskoj bazi bogatoj hidratantnim sastojcima izvrsno čisti pore bez isušivanja, ostavljajući lice glatkim i pročišćenim u svega 10 minuta.

Nećemo te više zadržavati. Samo nekoliko klikova te dijeli do ove vrijedne nagrade, a glasati i dati svoj odgovor na nagradno pitanje možeš ovdje.

Photo: Promo

Komentari 0