Beauty

Tko su muškarci s najboljim frizurama?

Pred kraj godine, izdvojio bih nekoliko muškaraca čije frizure mogu biti dobra inspiracija. Bilo da ste više pobornik modernijih stilova ili onih retro, najvažnije je da uvijek odaberete dobar proizvod za styling te da frizuru prilagodite sebi, svojem stilu, obliku lica, ali i prigodi.

Za početak ćemo izdvojiti Justina Timberlakea, kod kojeg je primjetljivo sazrijevanje, kako u glazbenom smislu, tako i stilski. Justin često nosi košulje i odijela, a tome je prilagodio i frizuru koju često nosi u kombinaciji s bardom. Brada je dulja ali je uvijek uredno obrijana uz rubove i začešljana.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Odlično odgovara uz vrlo modernu frizuru, gornja sekcija je dulja i začešljana prema natrag, može sasvim biti začešljana prema iza ili se može nositi u kombinaciji s razdjeljkom na jednu stranu. I jedna i druga verzija ove frizure mogu imati ležerniju ili svečaniju notu, ovisno o tome koliko se zagladi gornji sloj kose. Sa strane kosa je uredno podšišana i dosta je kraća nego u gornjem dijelu, no opet prijelazi nisu strogi.

Što se tiče duge i poluduge kose, možemo izdvojiti Chrisa Hemswortha. Kosa je poluduga, razdjeljak na sredini, a ako je spuštena, blago je začešljana prema natrag ili je vezana u rep koji djeluje ležerno ali uredno.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Također je bitno imati dobar šampon, čak i regenerator za raščešljavanje i dobar styling proizvod koji ne lijepi, a pomaže fleksibilno oblikovati frizuru.

David Bechkam oduvijek je bio tvorac trendova, a svi danas znaju kako je izgledala popularna frizura koja je dobila ime po njemu - beckhamica. U 2013. njegova frizura ima retro prizvuk, no, također ovisi o prigodi. Gornji dio također je dulji i pruža mnogo opcija, a David je često znao nositi dio sa strane mnogo kraći od gornjeg dijela te s vidljivom crtom koja odvaja dvije sekcije.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

U svakom slučaju, Beckham je uvijek u trendu, i ne samo da ih prati, već i formira. Važno je naglasiti da je kod ovakvih frizura treba voditi računa o redovitom pranju kose, po mogućnosti sa šamponom koji ima u sebi taurin ili slične sastojke, za jačanje, volumen te čišćenje i stimulaciju vlasišta. Osim toga, važno je ne pretjerati sa styling proizvodima.

Robert Pattinson, bilo da nosi skroz kratku kosu ili dulju, teži razbarušenom izgledu. To se postiže puštanjem gornjeg dijela, ali ni kosa sa strane nije kratka, već je puštena i može se ili raščešljati ili razbarušiti kako bi se postigao taj dojam u potpunosti.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Za takvu frizuru ili kraće varijante najbolji su voskovi i paste koji učvršćuju ali ne lijepe i ne otežavaju kosu, već omogućuju fleksibilno oblikovanje.

Bradley Cooper, kakvu god frizuru imao, odlično zna kombinirati trendove. Budući da je kosa blago valovita kada je duža, razdjeljak je na sredini a ona je blago zalizana prema natrag, to se postiže gelom koji je lagan i daje blagi sjaj, a opet pruža dovoljno jako učvršćivanje.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kada je kratka, njegova kosa je obično ošišana tako da je laka za održavanje te vjerujem kako odmah nakon tuširanja ide na crveni tepih.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0