Beauty

I one se bore s problematičnim tenom!

Ako ste ikada pozavidjele Rihanni ili Katy Perry na besprijekornom tenu, onda se vjerojatno radilo o Photoshopu...

Iako na crvenom tepihu izgledaju besprijekorno, mnoge zvijezde muče se s problematičnom kožom. Neke od njih o ovom problemu otvoreno su govorile, ali su i s javnošću podijelile svoja rješenja.

Keira Knightley

 | Autor: Getty Images Getty Images
U intervjuu za australsko izdanje časopisa Vogue, britanska glumica nije krila da ima problematičnu kožu. Ona je ujedno izrazila nezadovoljstvo zbog načina na koji ljudi u filmskoj industriji tretiraju jedni druge, ističući da su u Hollywoodu svi vrlo svjesni svojih mana.

Katy Perry

 | Autor: Getty Images Getty Images
S obzirom na to da je poznata po neprestanom eksperimentiranju sa šminkom, ne čudi činjenica da američka pjevačica ima problema s kožom. “Nažalost, iz tinejdžerskog doba ostali su mi na licu brojni ožiljci od prištića, pa ih često moram prekrivati jakom šminkom”, otkrila je Perry.

Rihanna

 | Autor: Getty Images Getty Images Rihanna
U jednom intervjuu lijepa pjevačica s Barbadosa otkrila je da joj na licu često izbijaju akne. “Kada primijetim da mi je koža umorna, neko vrijeme ne pijem alkohol i konzumiram isključivo vodu. Savjet plus: ako nanesete upadljiv ruž, skrenut ćete pažnju s ostalih dijelova lica”, rekla je Rihanna.

Cameron Diaz

 | Autor: Getty Images Getty Images
U svojoj knjizi “The Body Book” Cameron je otkrila da se u tinejdžerskim godinama konstantno borila s dermatološkim problemima, kao i da nije uspjela pronaći djelotvorno rješenje. Danas ove probleme rješava scenskom šminkom i kvalitetnim preparatima za kožu, koji maksimalno prekrivaju njezine nedostatke.

Emma Stone

 | Autor: Getty Images Getty Images
Porculansko bijela put glumice Emme Stone nije oduvijek bio takav. Naime, ona je na početku karijere imala toliko problematično lice, da su joj prištići u prvom filmu računalno odstranjeni u postprodukciji.

Photo: Getty Images

Komentari 0