Beauty

Tinkturine proizvode obožavamo već godinama, sada ih imaš priliku osvojiti!

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Pripremili smo ti fenomenalan poklon paket Tinktura proizvoda
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas priliku osvojiti Tinktura poklon paket. Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj beauty paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Tinktura, Ružmarin ulje za rast kose

Jedno istraživanje pokazalo je da je eterično ulje ružmarina pomoglo kod gubitka kose jednako kao 2-postotni minoxidil, lijek koji se koristi protiv gubitka kose. Dakle, dokazano je da ružmarin može pomoći u borbi s opadanjem kose, a Tinktura Ružmarin ulje za rast kose je rađeno u kokos frakciji što je najfinije od ulja kokosa i brzoupijajuće je te sadrži posebno spravljen ekstrakt ružmarina i eterična ulja. Ružmarin u ovom obliku potiče rast kose i cirkulaciju tjemena te ima protuupalna i antioksidativna svojstva.

 | Autor:

Tinktura, Persimmonal gel za tuširanje

Godine donose predivne stvari, poput iskustva i mudrosti, ali postoje i one koje bismo radije izbjegli. Recimo, neugodniji miris tijela. Naime, kada se u tijelu počinje događati pad proizvodnje hormona, tijelo mijenja miris. Radi se o uobičajenom mirisu koji je prouzročen starenjem zbog slabljenja antioksidativne obrane. Ovaj miris teško je ukloniti običnim sapunima i zato je tu Persimmonal gel za tuširanje koji sadrži kombinaciju biljaka persimone i zelenog čaja koji su učinkoviti kod eliminacije nonenala, molekule koja raspadanjem na koži ostavlja specifičan miris, tzv. Old smell/ Old body odor, a kožu ostavlja čistom i hidratiziranom. Persimmonal gel za tuširanje, sapun i deodorant namijenjeni su starijima od 40 g. Linija će izaći u tri faze i imat će ukupno 9 proizvoda.

 | Autor:

Tinktura, Kopriva šampon za kosu

Šampon kopriva namijenjen je za kosu sklonu opadanju i poticanju rasta. Ova biljka bogata je vitaminima i mineralima koji pomažu u jačanju korijena kose i stimuliraju njezin rast. Šampon kopriva je napravljen od prirodnih neagresivnih sastojaka te sadrži tinkturu i ekstrakt koprive, stvarajući tako idealan proizvod za osobe koje se bore s problemom opadanja kose i masne kose.
Kopriva je bogata vitaminom C, koji je poznat po svojim antioksidacijskim svojstvima i pomaže u sprečavanju oksidativnog stresa koji može dovesti do oštećenja folikula kose. Osim toga, vitamin C stimulira proizvodnju kolagena, što jača kosu i pomaže u sprječavanju njezina opadanja. Kopriva je također bogata vitaminom A, koji igra važnu ulogu u rastu i obnovi stanica te pomaže u održavanju zdrave kože glave. Kopriva sadrži i minerale poput željeza, magnezija i silicija, koji su važni za zdravlje kose.

 | Autor:

Sviđaju ti se proizvodi? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovu super nagradu. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: promo

Komentari 0