Beauty

Tik-tak, tik-tak... Ovo ti je posljednja prilika za osvajanje La PIEL poklon paketa!

  • Ova genijalna nagrada izvući će ti osmijeh na lice - danas ti poklanjamo 2 La PIEL proizvoda
  • Value4Money: beauty natječaj je u tijeku pa glasaj i osvoji ovaj genijalan poklon paket 
  • Požuri, tek te nekoliko klikova i malo sreće dijeli od proizvoda uz koje će tvoja koža blistati, a ti neodoljivo mirisati! 

Naš Value4Money: beauty natječaj svaki dan može učiniti boljim! Ti samo trebaš 'svratiti' ovdje i zatim glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje, čime ulaziš u izbor za dnevnu nagradu. 

Danas je to prekrasan poklon paket koji je za tebe pripremio La PIEL. Držimo ti palčeve i nemoj zaboraviti javiti frendicama da i one mogu postati dobitnice - nagrade dijelimo svaki dan! 

La PIEL poklon paket sastoji se od sljedećih proizvoda...

Natural Luxury Parfumed Shower Gel to Cream Amber ORANGE

 | Autor: PROMO PROMO

Moderna veganska formula ovog luksuznog gela za tuširanje spaja opojne mirise s prirodnim sastojcima te nježno čisti vašu kožu tijela, ostavljajući svilenkasti i mirišljavi osjećaj nakon korištenja. Amber Orange gel za tuširanje u kombinaciji s vodom i kružnim pokretima pretvara se u kremastu teksturu, a potom u nježnu pjenu, otpuštajući pritom dominantne baršunaste note ambera, opojnog tamjana i slatke naranče, dok u samoj bazi vladaju note mošusa, vanilije i pačulija. Gel ne sadrži agresivne sastojke koji mogu narušiti barijeru kože, već upravno suprotno, formula obogaćena glicerinom, organskim uljem divlje ruže i gotu kole hidratizirat će kožu i poboljšati elastičnost. 

Natural Luxury Parfumed Body Lotion Nar NOIR

 | Autor: PROMO PROMO

Njega za tijelo je važan korak u zdravoj rutini brige o koži tijela. Zdrava, mekana i nahranjena koža su glavni pokazatelji kvalitetne njege, a miris će igrati važnu ulogu u tome kako se osjećamo. Bogata mješavina prirodnih sastojaka, hijaluronske kiseline, glicerina, antioksidativnih ekstrakata i organskih ulja čine Nar Noir losion za tijelo pravim luksuznim tretmanom za tvoju kožu. Nar Noir će dubinski hidratizirati i nahraniti kožu i pružiti ti baršunasti osjećaj na koži, dok će samozatajni i bogati mirisi ljiljana iz Casablance, šećerne vate, zadimljenog drveta, crvenog voća i šipka senzualno njegovati tvoja osjetila. Ne sadrži silikone, parafin, parabene i mineralna ulja. 

Ako si zadnji put propustila osvojiti ovaj poklon paket, to ne znači da tu grešku moraš ponoviti. Klikni ovdje i glasuj za beauty favorit u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda La PIEL proizvodi stignu baš u tvoje ruke. Sretno!

Photo: PROMO

Komentari 0