Beauty

Znamo koje su najbolje micelarne vodice na tržištu!

Micelarne vodice su, vjerujemo, svima all time fave proizvod za skidanje šminke i čišćenje lica - ali umjesto da kupuješ baš bilo koju, nudimo ti naše provjereno dobre favorite

Otkad smo otkrili micelarne, rijetko se vraćamo ičemu drugome (okej, maramice za skidanje šminke su bomba!). Osim što fantastično skidaju i najotporniji make up, kožu istovremeno i njeguju, pa nam se ponekad čini i da bi najradije nakon pranja lica, kožu još jednom prošli blazinicom i micelarnom - doduše, poznajemo i ljude koji ovo rade, jer im se istovremeno čini da tako koži vrate nahranjenost koju je isušio klor iz vode. Ima smisla, zar ne?

Kako smo veliki obožavatelji ovoga proizvoda, skupili smo svoje najdraže micelarne vodice (i pazi, sve su jeftine) kako bi pri sljedećoj kupnji točno znala u što se isplati uložiti, a u što ne.

1. Bioderma Sensibio H20 - 76 kn (U ljekarni)

Okej, okej, znamo da je ova micelarna apsolutni klasik. I stvarno je vrijedna svake lipe! Vrlo je nježna za kožu i skida sav make up, a definitivno je i najhranjivija koju smo probali.

 

A post shared by AV (@its_ahv) on

2. Garnier Micellar Cleansing Water Sensitive - 39,99 kn (dm)

Ako imaš ekstenzije trepavica, ovo je micelarna vodica za tebe jer ne sadrži ulje pa ćeš bez problema moći skidati sav make up oko očiju. Pritom, formulom je vrlo slična ovoj od Bioderme!

 

A post shared by GarnierUSA (@garnierusa) on

3. Ziaja Natural Olive Micellar Water - 19,90 kn (dm)

Ima neprimjetan miris, izvrsno skida sav make up (malo zapinje samo na vodootpornim maskarama!) i ostavlja ugodan osjećaj na licu, bez imalo zatezanja. I stvarno je jeftina!

 

A post shared by Ivana (@makeupandother) on

4. Garnier Biphase Micellar Cleansing Water in Oil - 43,90 kn (Bipa)

Ova micelarna je genijalna za skidanje vodootpornog make upa jer svojom uljno-micelarnom formulom otapa doslovno sve! Bez brige, ne ostavlja mastan osjećaj na licu i kožu njeguje i čisti istovremeno.

 

A post shared by The Orange Box (@theorangebox_) on

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0