Beauty

Testirali smo: Ova 3 laka za nokte otporna su na sve

Ima li išta gore od friške manikure i otkrhnutog onog najsitnijeg djelička već kod prvog pospremanja?! Mislimo da nema, pa smo testirali lakove i donosimo ti totalno best of

Mislimo da smo se sve više puta uvjerile u to da ako je lak poznatog dizajnerskog brenda, ne znači da je on nužno i otporan. Također, većina nas nema vremena kod kuće raditi nokte kako ih se radi u salonu, s baznim lakom i nadlakom, što znači da nam treba kvalitetna formula koja će samoj sebi biti dostatna u dva solidna sloja. Znali smo da je teško, ali ne i nemoguće pa smo testirali različite brendove lakova za nokte i predstavljamo vam tri pobjednika u različitim cjenovnim kategorijama!

1. OPI Nail Lacquer "Icelanded a Bottle of OPI" - 100 kn (Nail Salon "Manos")

Jedan od neupitno najkvalitetnijih brendova na tržištu je OPI. Ono što je lako voljeti kod ovog profi brenda je činjenica da redovno izbacuje nove kolekcije lakova za nokte, pa je izbor boja zaista fantastičan. Namažeš li ga u samo dva sloja trajat će ti do 10 dana, čak i uz pranje suđa! Doduše, vjerujemo da bi trajao i duže da se nalakira s bazom i topcoatom.

2. Max Factor Glossfinity "Ruby Fruit" - 49,90 kn (Kozmo)

Iznenadit ćete se koliko je dobar ovaj drogerijski ulov! Naime, Glossfinity garantira do 7 dana perfektnog izgleda, a nama je potegnuo i još koji dan duže. Jedina zamjerka je ta da je linija ograničena na nekoliko boja, i pretežito su u nijansama crvene. Nijansa "Ruby Fruit" je fantastična i izrazito tamna bordo nijansa koja je idealna za ovo jesensko vrijeme.

3. Juliana Nails Nail Polish "NP522" - 25 kn (Juliana-nails.com)

Jednu pravu crvenu pronašli smo i isprobali kod brenda Juliana Nails, za kojega vrlo vjerojatno nisi čula ako nisi apsolutni freak za manikuru. Naime, proizvode profesionalne lakove, dodatke i alate za uređivanje noktiju, no imaju i ovu vrlo pristupačnu liniju "običnih" lakova za nokte. Ovaj lak se kreće decentno skidati tek nakon 7 dana, i da, pričamo uz obavljanje svih kućanskih poslova.   | Autor: miss7 miss7

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0