Beauty 29. ožujka 2013.

Pročitajte kako su čitateljice ocijenile Idealia BB kremu!

Odabrane čitateljice su testirale Idealia BB kremu kozmetičke kuće Vichy i napisale nam svoje iskustvo korištenja proizvoda. Recenzije možete pročitati na dnu članka.

Čitateljice su testirale dvije nijanse Idealia BB kreme (claire i medium), ovisno o nijansi svog tena. 

 | Autor: Tri sretne dobitnice su:

  • iva0906, Ivana Vukelić
  • maybe84, Ana Mandekić
  • imisetic, Ivana Misetić

Tri sretne dobitnice osvajaju profesionalno snimanje u fotostudiju foto i video agencije PIXSELL u ulozi stvarnih ambasadorica Vichy Idealia BB kreme, a bit će predstavljenje u print izdanju magazina Budi.IN te na portalu Budi.IN. Uz to osvajaju poklon pakete kozmetičke kuće Vichy. Snimanje će se održati u četvrtak 09.05., a eventualne troškove putovanja dobitnice snose same te se obvezuju pridržavati se dogovorenih rokova.

 | Autor: Idealia BB krema

BB kreme (Blemish Balm) nove su hibridne njege koje su i njega i šminka. Potječu iz Južne Koreje, gdje žene zaista teže savršenom tenu. Koristile su se za prikrivanje ostataka estetskih zahvata poput pilinga, lasera i ostalih agresivnih tretmana. Ove “svemoguće” kreme u trenu nas čine ljepšima i olakšavaju nam život. Odmah su osvojile Europljanke svojom sposobnošću prekrivanja te hidratantnim, zaštitnim i smirujućim djelovanjem protiv nepravilnosti. BB kreme su alternativa tekućem puderu zahvaljujući laganom prekrivanju koje ne sakriva novo dobivenu kvalitetu površine kože.

Idealia BB krema je inovacija koja u jednom koraku otkriva ljepšu kožu zahvaljujući formuli obogaćenoj jedinstvenim kompleksom (kombucha+sistem UV filtera) i laganim reflektirajućim pigmentima koji u trenutku daju blistav sjaj sivom tenu. Ekskluzivna tehnologija „protiv sivog tena“ pruža trenutni i dugotrajni učinak: koža je hidratizirana a ten je ujednačen i blistav. Svaki dan, obojana formula pomaže vidljivom zaglađenjusitnih bora, smanjenju tamnih mrlja i štiti kožu od djelovanja dnevnih UV zraka. Tekstura je lagana, ugodna i ne ostavlja masni trag. Može se koristiti samostalno ili nakon nanošenja dnevne njege lica. Proizvod je dostupan u dvije nijanse i primjeren je za osjetljivu kožu te sadrži termalnu vodu Vichy koja smiruje i obnavlja kožu. Cijena Idealia BB kreme iznosi 187.94 kn.

Više o samom proizvodu možete pogledati ovdje.

U nastavku pročitajte kako je 20 čitateljica ocijenilo Idealia BB kremu...

Komentari 0