Beauty 09. prosinca 2013.

Tatjana Dragović zaštitno lice Salona Teuta

Šime Eškinja.
1/8

Ove godine salon Teuta se odlučio napraviti kampanju sa svojom ambasadoricom Tatjanom Dragović. Na fotografijama se Tatjana pojavljuje s maskom na licu kako bi dodatni naglasak bio na kosi, a Tatjana je kao pravi profesionalac i fotomodel koji iza sebe ima zavidnu karijeru prihvatila ideju i u suradnji s fotografom Šimom Eškinjom potpisala još jednu lijepu beauty priču.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

''Kod frizura smo radili minimalne promjene oko razdjeljka kose jer smo u ovoj kampanji odlučili staviti naglasak na teksturu kose koja se mijenja iz mekane, valovite, zaglađene do velikog volumena i oštrijih pramenova s kojima se kontrasti boja još više naglašavaju. Kod bojenja smo koristili Balayage tehniku koja je prirodna, ali daje 3D efekt na kosi i prekrasan sjaj. Tatjanu smo odabrali jer predstavlja sve naše vjerne klijentice ili kako ih mi volimo zvati 'ambasadorice', po lijepoj i njegovanoj kosi'', objasnila je Teuta Mesaroš.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

Osim kose u kampanji su istaknuti i nokti koji su njegovani i kratki, a naglasak je na bojama uz prirodan i jednostavan izgled. Tim Salona Teuta je ponosan na još jednu uspješnu godinu koju su upotpunila razna snimanja i suradnje.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

''Kao zahvalu svim našim klijentima, ambasadoricama i suradnicama ova kampanja je zahvala i kruna svega što smo u protekloj godini napravili, ali i dobili od svojih klijenata i suradnika, a to je prvenstveno povjerenje'', zaključila je Teuta.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0