Beauty

Tako je lako! Uljepšaj si subotu uz Melemov paket sastavljen od četiri sjajna proizvoda

  • Natječaj Value4Money: beauty u punom je jeku! Jesi li već dala glas svom favoritu?
  • Ako nisi, učini to danas jer uz samo nekoliko klikova možeš postati dobitnica sjajne nagrade
  • Jedna sretnica bit će nagrađena poklon paketom iz Melema. Zašto to ne bi bila baš ti?

miss7 natječaj Value4money: beauty u punom je jeku, a osim glasova ne prestaju pristizati ni nagrade. Tako i danas imaš priliku osvojiti fantastičan poklon paket u kojem će se naći čak četiri sjajna Melem proizvoda. Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, ostaviti glas za svoje favorite te odgovoriti na nagradno pitanje. Da, tako je lako! A evo što te očekuje u današnjoj nagradi:
 

Melem deo stick Dragocjena ulja

Njegujuća Melem formula ne sadrži sastojke koji mogu nadražiti ili isušiti kožu, poput alkohola, aluminija i parabena. S druge strane, odlikuje se s dragocjenim uljima koja pouzdano štite od neugodnih mirisa, njeguju kožu i ostavljaju prirodan, osvježavajući miris bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja. Ujedno, Melem deo stick ne ostavlja tragove na odjeći. Pošto je nježan za kožu, primjenjivati ga mogu žene, muškarci i djeca starija od 12 godina. U dragocjena ulja ubrajaju se ulje ruže, ulje smilja i rižino ulje, a proizvodi iz ove linije se posebno preporučuju osobama s pojačanim znojenjem budući da će im pružiti neodoljivu svježinu tijekom obavljanja svih dnevnih aktivnosti lišavajući ih neugodnih mirisa.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Melem deo sprej Riža

Melem dezodorans u spreju već pri prvom korištenju osvaja sva osjetila svojim profinjenim, puderastim mirisom riže. Nježna formulacija obogaćena je vitaminom E, pantenolom te ekstraktima aloe vere i pamuka. Pruža potpuni osjećaj njege osjetljive kože, osigurava puderastu zaštitu pazuha od neugodnih mirisa i zadržava osjećaj svježine tijekom cijeloga dana. Ujedno hidratizira kožu i vraća joj prirodnu ljepotu, a pritom ne ostavlja tragove na odjeći. Formulacija ne sadrži aluminij, alkohol i parabene, zbog čega je pogodna za korištenje i kod onih s najosjetljivijom kožom. Njegovo praktično pakiranje omogućava da stane u svaku torbicu što ga čini izvrsnim suputnikom i pravim asom iz rukava u kriznim situacijama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Melem Intima losion za intimnu njegu

Osjetljivo intimno područje zahtijeva posebnu njegu koja ne narušava osjetljivu mikrobiotu, ne isušuje delikatnu kožu te ne izaziva iritacije prilikom svakodnevne higijene intimnog područja. Nježna Melem formulacija bez alkalnih sapuna prilagođena je svakodnevnoj njezi intimnog područja. Losion je obogaćen mliječnom kiselinom i inovativnim sastojkom s blagim antimikrobnim djelovanjem koji ne utječe na laktobacile iz prirodnog sastava vaginalne mikrobiote. Kompleks njegujućih ulja ricinusa, masline i marelice, uz dodatak glicerina, aloe vere i ksilitola, obnavlja i vlaži osjetljivu kožu te štiti hidrolipidni film. Losion je blagog mirisa, a osim žena uspješno ga u svojoj intimnoj njezi mogu koristiti i muškarci.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Melem uljna emulzija s uljem riže

Lagana, profinjena tekstura Melem uljne emulzije s dragocjenim uljem riže namijenjena je njezi svih tipova kože, a osobito onih kojima je potrebna cjelovita hidratacija, njega i zaštita. Obogaćena je kombinacijom prirodnih emolijensa: uljima riže, sjemenki marelice, masline, badema te karite maslacem koji kožu čine baršunasto mekom i glatkom na dodir. Glavni sastojak rižino ulje bogato je vitaminom E, fitosterolima te visokim udjelom oleinske kiseline te ima izražena antioksidativna svojstva. Hranjiva, a ujedno i hidratantna, ova formulacija njeguje, hrani i štiti kožu od isušivanja. Brzo se upija, a pritom ne ostavlja masni trag na koži. Prigodna je za svakodnevnu njegu tijela nakon tuširanja i kupanja, a krasi ju i nježan umirujući miris.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Znamo da sad jedva čekaš dati svoj glas, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!
 

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0