Beauty

Svjetska karta ljepote koja iznenađuje: Gdje žive najatraktivnije žene?

Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, možda je vrijeme da spakirate kofere i posjetite neku od ovih zemalja...

Jeste li se ikada zapitali u kojim dijelovima svijeta živi najviše atraktivnih žena? Čak i ako niste, sada ćete to otkriti...

Iskusni svjetski putnici, okupljeni na portalu Destination's Point, napravili su popis zemalja u kojima ćete sresti najljepše i najzgodnije žene na svijetu.

1. Brazil

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Sigurno ste i sami nebrojeno puta čuli kako je Brazil zemlja ljepote, a Brazilke su nadaleko poznate upravo po svojim oblinama i liniji na kojem im mogu pozavidjeti žene diljem svijeta.

2. Rusija

Ako je suditi prema tvrdnjama ovog portala, Ruskinje karakteriziraju odličan ten i plave oči.

3. Venezuela

Najsjevjernija država Južne Amerike, smještena na obali Karipskog mora, dom je jednih od najljepših žena na svijetu što potvrđuju i brojne osvojene titule u raznim natjecanjima ljepote.

4. Indija

Multikulturalna zemlja u kojoj su glavne karakteristike ljepote: elegancija i egzotičnost.

5. Švedska

 | Autor: Getty Images Getty Images

Vitke, visoke, plavih očiju i izrazito svijetle kose. Takve su Šveđanke koje su očigledno osvojile srca mnogih svjetskih putnika.

5. Francuska

Ne iznenađuje da u zemlji poznatoj po strastvenim poljupcima i ljubavi žive jedne od najljepših žena. One su istovremeno romantične, ali i zavodljive.

6. Argentina

Ove žene tradicionalno pridaju veliku pažnju brizi za izgled, a osobito njezi kože i kose.Visoke su, tamnog tena, ljubiteljice mode i nevjerojatno šarmantne. Složit ćete se, po svemu sudeći pronašle su dobitnu kombinaciju!

7. Ukrajina

 | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Moderne ratnice. Tako bi mogli opisati Ukrajinke koje karakteriziraju odvažnost i odličan izgled.

8. Italija

Zaljubljenice u visoku modu čiji je glavni adut nevjerojatna elegancija koju posjeduju. Ljepota karakteristična za područje mediterana od njih stvara glavne zavodnice.

9. Južna Koreja

Egzotičan izgled, srednja visina i odličan ten glavni su razlozi zbog kojih su se ove žene našle na popisu naatraktivnijih.

10. Kolumbija

 | Autor: Getty Images Getty Images

Još jedna država Južne Amerike našla se na ovom laskavom popisu, a prema tvrdnjama mnogih muškaraca upravo ovdje žive najljepše zemlje svijeta. Prisjetite se samo Shakire ili Sofie Vergare i sve će vam biti jasno!

Photo: Getty Images

Komentari 0