Beauty

Svi najbolji Black Friday beauty popusti na jednom mjestu - potraži svoje favorite!

I službeno nam se bliži Black Friday, a brojni popusti već su stigli. Kao pravi obožavatelji svega što ima veze s beauty svijetom uvijek željno iščekujemo priliku da ostvarimo nevjerojatne popuste na svoje omiljene kozmetičke gadgete, tretmane i proizvode. Black Friday nam omogućuje da napravimo zalihe naših osnovnih skincare prozvoda, ali i isprobamo novitete koje već neko vrijeme promatramo ili osvježimo kožu lica uz pomoć profesionalaca te uređaja i priuštimo si dozu njege, a da pritom ne bankrotiramo. 

Black Friday high street trgovine Možda vas zanima Najbolje ponude za Crni petak iz high streeta: kakva sniženja imaju Massimo Dutti, Zara, Mango... Rubrika Moda Moda

U nastavku ćemo istražiti uzbudljivi svijet Black Friday rasprodaja skincare, haircare i make up proizvoda te parfema, tretmana i gadgeta. Sve najbolje okupili smo u ovom članku kako bismo ti olakšali potragu, izbor i kupovinu. Udobno se smjesti, uzmi šalicu svog omiljenog čaja ili kave i zajedno s nama kreni u shopping. Uronimo u svijet ljepote i otkrijmo sva blaga koja nas čekaju u ovoj uzbudljivoj sezoni popusta.

Beauty proizvodi na popustu

Lancôme

Do 26. studenog ili do isteka zaliha Lancôme nam nudi popuste putem web shopa. Popusti se penju do -30% uz svaku kupnju ili do -35% na kupnju iznad 120 €. Bestselleri brenda također dolaze u obzir, a među njima je puder Teint Idôle Ultra Wear, ali i parfem La Vie Est Belle. Ne znamo kako ćemo se odlučiti što odabrati od svega iz ponude.

Skintegra i Skinlick

 | Autor: Skintegra Skintegra Foto: Skintegra

Svi Skintegra i Skinlick proizvodi su na 20% popusta do 24. studenog. Tako je, primjerice, Skintegra Amphibian umivalica snižena s 15,80 € na 12,64 €, a Skinlick Rouge365 losion za tijelo s 9,50 € na 7,60 €. Proizvode možeš istražiti i kupiti putem linka.

Beauty Garden

Od 24. do 27. studenog bit će nam dostupno 20% popusta na sve naše omiljene korejske beauty proizvode. U Beauty Garden web shopu moći ćemo naći skincare i haircare poslastice brendova poput AXIS-Y, TOCOBO, Numee, SKIN1004, Beauty of Joseon, Thank You Farmer, MARY & MAY, COSRX, Nuggela & Sulé, Perspirex, Orjena i Rosaliq po super cijenama i popustima na sve osim promo pakete!

Martimex

Martimex do 25.11. nudi do -30% popusta na sav asortiman uz kod BLACK. Dodatni popust čeka korisnike Loyalty Card Cluba. Ovdje su našu pažnju posebno privukli parfemi u ponudi, primjerice, Eau Fraîche Délicate brenda Eisenberg Paris koji sada umjesto po cijeni od 67 € možemo kupiti za 46,90 €. Pronašli i neke uistinu kultne poslastice kao što su Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator kremu, Estée Lauder Double Wear puder i Elizabeth Arden Eight Hour® Cream koje su također snižene -30%. Istraži brendove i popuste na web shopu i odaberi svog favorita.

Afrodita Cosmetics

Do 27.11. Afrodita nudi Black Friday popust na nesnižene proizvode do -25% uz kod BF25. Pravo je vrijeme za ugrabiti nagrađivani PERFECT CODE Filler-drops koncentrat koji sada možemo kupiti za 39,37 € umjesto 52,50 € koliko iznosi cijena proizvoda bez popusta, ali i brojne druge proizvode brenda.

Kiehl’s

Kiehl’s je omogućio 25% popusta na gotovo cijeli svoj asortiman proizvoda za njegu kože lica, tijela i kose (osim poklon setova, adventskog kalendara i poklon bonova), do 26.11. i to putem web shopa, ali i u poslovnicama. Stoga, ako još neki proizvod želiš isprobati prije kupovine, postoji i ta mogućnost. Kultna Ultra Facial Cream nam je već u košaricama jer je sada dostupna po cijeni od 27 € za 50 ml, umjesto 36 € koliko inače košta. Još jedna u njihovoj ponudi je krema za ruke Ultimate Strength Hand Salve koju možemo kupiti uz čak 40% popusta.

Možda vas zanima Fashion& Friends Black Friday popust do 30% na SVE čak i već sniženo Rubrika Moda Moda

M.A.C Cosmetics

Do 27.11. u fabuspot trgovinama i putem web shopa su nam dostupni M.A.C proizvodi na 30% popusta. Sniženje se odnosi na cijeli asortiman, osim na Holiday kolekciju i Viva Glam liniju. Kod koji je potrebno upisati prilikom online kupovine je: fabublack. Dodatni bonus je i besplatna dostava. Lustreglass Sheer-Shine ruž za usne, kao i Studio Fix puder za lice s SPF-om 15 su na našoj wish listi.

Essie lakovi za nokte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli essie (@essie)

Poželiš li obnoviti svoju zalihu lakova za nokte, bilo s novim bojama ili njegujućim base i top coat lakovima, na popustu smo pronašle i Essie lakove za nokte. Sniženi su do -40% putem linka.

NYX bestselleri

Već neko vrijeme želiš NYX Professional Makeup Brow Glue Instant Brow Styler za obrve ili njihov bestselling make up setting spray za dewy finiš? Njih i puno više proizvoda sada možeš naći na linku. Apsolutno svi NYX proizvodi sniženi su 40%, a na pinkpanda.hr možeš naći još puno toga što je sniženo i do -85% do 27.11.2023 u 23:59 ili dok ne isteknu zalihe.

Mango haljine Pre-Black Friday Možda vas zanima Mango ususret Crnom petku već ima odličnu ponudu - izdvojile smo predivne haljine na sniženju Rubrika Moda Moda

Beauty proizvodi iz ljekarni na popustu

Pierre Fabre proizvodi

Do 27. studenog moći ćemo ostvariti popust od -40% na iskazane cijene u web shopu Vaše zdravlje, na proizvode iz A-Derma, Ducray, Eau Thermale Avène i Klorane linija. Popust će se automatski obračunati u košarici. Jedini kriterij je da je vrijednost tih proizvoda u košarici iznad 15 €.

Beauty Pharmacy

Proizvode omiljenih ljekarničkih brendova možemo naći i u Beauty Pharmacy web shopu. Filorga, Uriage, SVR, Lazartigue, Vitry, T. Le Clerc, Hormata, MartiDerm, Dodie i Sebamed samo su neki od brendova čiji proizvodi će biti sniženi do -60% i tako sve do 30. studenog. Također, proizvodi brendova La Roche-Posay, CeraVe i Vichy će biti sniženi do -35% u Beauty Pharmacyju, isključivo online, do 26. studenog. 

Beauty uređaji na popustu

Rox Beauty

ROX Beauty je strastveni ljubitelj beauty tehnologije. U konstantnoj su potrazi za najkvalitetnijim i najučinkovitijim proizvodima najboljih beauty tvrtki koji dokazano unapređuju ljepotu, a ovaj Black Friday nam nude popuste i do -50% putem web shopa te u svom concept storeu u Ilici 54 u Zagrebu. Neki od naših favorita sniženi su -40% ili više, a to su:

 | Autor: Rox Beauty Rox Beauty Foto: Rox Beauty

NuFace Fix uređaj za uklanjanje finih linija i bora, Tripollar Stop Eye anti-aging uređaj, Smoothskin Pure Mini IPL uređaj za uklanjanje dlačica i PMD Clean Body sonični uređaj za njegu tijela.

Foreo

Foreo inovativni beauty uređaji za njegu kože ističu se svojom tehnologijom silikonskih četkica i T-Sonic pulsacija. Dolaze u različitim oblicima, veličinama i bojama, prilagođeni su različitim tipovima kože i imaju brojne prednosti u odnosu na tradicionalne metode njege kože, a do 25.11. nas odabrani Foreo proizvodi čekaju na popustu do -50% u fabuspotu gdje smo pronašli Foreo Luna 3 uređaj za osjetljivu kožu lica sniženu -50% te sada košta 109,43 €.

Malo duži period trajanja popusta do -50% na Foreo proizvode će biti u Martimex parfumerijama i putem Rox Beauty web shopa - do čak 4. prosinca. U Martimexu smo bacili oko na Foreo UFO uređaj čija cijena je trenutno 50% manja, a u Rox Beautyju na Foreo Luna 4 Body masažnu četkicu za tijelo koja je sada na -35% popusta.

Beauty tretmani na popustu

Poliklinika Sinteza nudi popuste na svoje najtraženije usluge. Ako uplatiš željenu uslugu ili više njih do 24. studenog, možeš ostvariti i do -60% popusta - ovisno o tome za koji tretman se odlučiš. U ponudi imaju lasersku epilaciju za sve regije tijela, Vistabel terapiju bora lica, HydraFacial Deluxe u kombinaciji s laserskim pomlađivanjem, SkinPen terapiju mikroiglicama i paket Z Field elektromagnetske stimulacije mišića.

Također, Rotim Medical Centar nudi -50% popusta na tretmane dermalnim filerima, HydraFacial, biostimulatorima i SoME serum. Svoj termin možeš osigurati putem telefona 01/2004-674 u petak, 24.11., od 9 do 13 h, a akcija vrijedi sve dok se ne popune termini.

Poliklinika Mazalin u svojoj Black Friday ponudi ima trajno uklanjanje dlaka najsuvremenijim medicinskim laserom Clarity II na -60% popusta, pomlađivanje lica najsuvremenijim medicinskim laserom Clarity II na 30% popusta, HydraFacial Deluxe tretman za čišćenje i pomlađivanje lica na -20% popusta te B-tox skin booster Profhilo tretman na -20% popusta.

Photo: PR / Canva

Komentari 0