Beauty
Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep! Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep! Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep! Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep! Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep! Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep! Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep! 1/9 Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep! Svečane frizure nikada nisu bile jednostavnije: Nosi se rep!

Svečane frizure nikad nisu bile jednostavnije: Nosi se rep!

Elegancija je opet na cijeni, a postoji li išta elegantnije od uredne, gotovo strogo počešljane kose u visokom repu?

Zaboravite na romantične valovite frizure za koje trebate odvojiti nekoliko sati kako bi dobile rezultate o kakvom sanjate.

Na scenu dolaze - visoki rep, konjski rep, poluvisoki rep, valoviti rep... Ma kakav god želite rep! Prethodne sezone smo ga gledali u najrazličitijim varijantama, od crvenog tepiha, preko modnih pista pa sve do svakodnevnih, casual izdanja, a po svemu sudeci gledat cemo ga i dalje...

 | Autor: Getty Images Getty Images

No, njegova nas popularnost ne čudi. Iako se trendovi u svijetu frizura neopisivo brzo mijenjaju, upravo je rep jedan od (rijetkih) vječnih. Osvojio je srca žena s dugom ili poludugom kosom, svih oblika lica i sa svim tipovima kose. Čak i one koje ga ne vole redovito posežu za gumicom kako bi svoju kosu obuzdale u samo jednom potezu.

Iako je i dalje najpopularnija varijanta strogog, visokog repa, nose se i oni nešto drugačiji. O čemu je riječ i tko ga sve nosi otkrijte u našoj galeriji.

Photo: Getty Images

Komentari 0