Beauty

Sve Anew kreme za lice odsad sadrže inovativan sastojak koji ubrzava proizvodnju kolagena!

  • Avonova Anew linija za njegu kože dokazani pionir u industriji njege kože
  • Prva je marka koja je na masovno tržište dovela Alpha Hydroxy kiseline i nastavila voditi industriju s proizvodima protiv starenja koji sadrže Activinol i Paxillium tehnologije, čisti i stabilni vitamin C, trostruku dozu hijaluronske kiseline - neke od najpopularnijih sastojaka za njegu kože, danas i u mnogim kremama drugih brendova
  • Sada u svim kremama ove robne marke možeš pronaći jedan dragocjeni sastojak


Uz novi brending #WatchMeNow Avon na tržište donosi još bolju kvalitetu i novi pojednostavljen imidž Anew robne marke: znanost koja stoji iza vaše najbolje kože! Ponovno visoko postavlja ljestvicu lansiranjem revolucionarnog patentiranog sastojka na tržištu njege kože: Protinol™. Nova formula pokazuju rezultate u samo 48 sati, ubrzavajući njegu vaše kože. Prvi Avonov proizvod koji sadrži protinol su Anew's Skin Reset ampule, lansirane u siječnju 2020. Sada je vrijeme za korak dalje i promjenu percepcije Anew marke, nadovezujući se na dugu povijest Avonovih inovacija u znanosti: od sada sve Anew kreme u Avonovoj ponudi sadrže ovaj inovativan sastojak kako bi svaka žena mogla pronaći baš tu kremu koja omogućava njihovu najbolju kožu. 

 | Autor:
Protinol je važno znanstveno otkriće Avona koje ubrzava proizvodnju kolagena kao nikad ranije. Razvijena i testirana u suradnji s priznatim znanstvenikom za njegu kože dr. Bayatom s University of Manchester, to je prva patentirana tehnologija u industriji koja jača kožu reaktiviranjem proizvodnje 2 vrste kolagena, tajna bebine kože! Kako?
80% naše kože se sastoji od kolagena tipa I, ali počinje se smanjivati već u  20-ima (oko 1% godišnje). Rodimo se i s kolagenom tipa III, ali on se već intenzivo smanji  u ranom djetinjstvu. Protinol u Anew kremi omogućava povećanje kolagena III i zadržava omjer kolagen III / kolagen I bliže mlađoj koži.

 | Autor:
Avon Anew kreme u linijama za njegu kože koje od sada uvijek možete pronaći u Avonovoj ponudi, omogućavaju vam biti najbolja verzija sebe, bez ikakvih dobnih ograničenja.

 

Photo: None

Komentari 0