Beauty

Svaki dan dijelimo predobre beauty pakete. Saznaj kako do nagrade!

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas ćemo te nagraditi sa fenomenalnim beauty paketom. Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Tangle Teezer Ultimate Detangler

Svaki stručni hair stylist reći će da treba biti nježan prema kosi i jako paziti na nježno raščešljavanje. A Tangle Teezer Ultimate Detangler će to obaviti baš kako treba. Najprodavanija četka ima patentirane dvoslojne zupce koji nježno, ali pouzdano raščešljavaju ranjivu kosu svježu nakon tuširanja, pomažući uzrokovati manje lomljenja. Dugi zupci raščešljavaju, a kraći zaglađuju. Ultimate Detangler također ima ergonomski dizajniranu ručku za stabilan i kontroliran zahvat. Pogodna je za korištenje i suhe i mokre kose. Za sve tipove kose.

 | Autor:

Real Techniques 2in1 Puff

Real Techniques® Miracle 2-in-1 Powder Puff je inovativni novi višenamjenski alat s dvostrukom teksturom dizajniran za rad s bilo kojim podlogom, tekućom ili kremastom za besprijekornu bazu, ali podignut na novu razinu s drugom stranom napravljenom za lako blendanje. Čudesna Puff sadrži OG spužvicu - #1 najprodavaniji Miracle Complexion Sponge® materijal, za jednostavno blendanje. Druga ružičasta strana sadrži plišana puf vlakna koja savršeno skupljaju i stavljaju pravu količinu pudera. S patentiranim preciznim oblikom s dva vrha lako je dosegnuti sve dijelove lica, a reverzibilna elastična traka omogućava maksimalnu kontrolu.

 | Autor:

FaceBoom Face Algae Maska

FaceBoom prirodna peel-off maska za lice od algi pruža jedinstveno iskustvo njege kože. Ova ekskluzivna jednokratna formula donosi spoj vrhunskih sastojaka biljnog podrijetla s jednostavnom primjenom, omogućavajući postizanje optimalnih rezultata. Dizajnirana za sve tipove kože - suhu, osjetljivu, masnu, kombiniranu kožu s nepravilnostima i zrelu kožu - ova maska postupno stvrdnjava na koži, pružajući meku i glatku površinu. Njezini ključni sastojci, poput aloe vera soka, pružaju duboku hidrataciju, potiču regeneraciju stanica te umiruju upale kože. Istovremeno, roza glina umiruje i čisti pore, ostavljajući kožu blistavom i osvježenom. Dodatno obogaćena borovnicom, koja sadrži vitamin C i djeluje kao snažan izvor antioksidansa, ova maska pruža energiju umornoj koži, poboljšava sjaj te jača kapilare. Doživite vrhunsku njegu koja ističe ljepotu vaše kože na prirodan i učinkovit način.

 | Autor:

Soraya Beauty Alphabet Vitamin B

Brend Soraya donosi abecedu ljepote – a ta abeceda jednostavan je odgovor na razne potrebe kože. Dobro poznati i učinkoviti vitamini u modernim formulama i dizajnu, jezik usmjeren na korist, učinkovitost, jednostavnost i praktičnost. Svaka formula je proizvod 2-u-1: krema + vitaminski serum. Vitamin B3 (niacinamid) snažan je antioksidans i tvar koja pozitivno utječe na stanje kože sklone aknama. Regulira žlijezde lojnice i smanjuje proizvodnju sebuma. Također djeluje na melanocite, sprječava promjenu boje i ujednačava boju kože. Savršeno zaglađuje ten i poboljšava njegovo stanje i izgled. Ferment kvasca - bogat aminokiselinama i vitaminima, blagotvorno djeluje na stanje masne i mješovite kože. Vlaži, posvjetljuje i osvježava izgled kože. Krema + serum savršena je za masnu, masnu i mješovitu kožu kojoj je potrebna normalizacija i smanjenje sjaja.

 | Autor:

Sviđa ti se paket? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj poklon paket. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

 

Photo: promo

Komentari 0