Beauty

Sudjeluj u našem Value4Money natječaju i osvoji paket Milani i Pupa proizvoda

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Pripremili smo ti fenomenalan poklon paket
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas priliku osvojiti Milani i Pupa poklon paket. Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj beauty paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Milani Fruit Fetish Lip Oil

Fruit Fetish Lip Oils, najprodavanije ulje za usne u Americi, pruža trenutnu hidrataciju i sjajni sjaj u nikad ljepljivoj formuli sa suptilnom nijansom boje. Ove prilagođene mješavine ulja kombiniraju voćne ekstrakte i vitamin E za njegu i hidrataciju usana, dok nošenje čini iznimno udobnim. Hidratizira usnice kao dubinski tretman. Cruelty free i veganski proizvod.

 | Autor:

Pupa Vamp! 500 Emerald

Pupa Milano Vamp! je maskara za veliki volumen koja je revolucionarna po svom djelovanju i formuli. Proizvod je to stvoren za one koji žele guste trepavice s nevjerojatnim volumenom. Maskara je idealno rješenje za produljenje i uvijanje bez razmazivanja, a istovremeno pruža potpunu postojanost. Tekstura maskare Vamp! je kremasta s visokom strukturnom moći. Vijugasta četkica s mekim i gustim vlaknima podsjeća na oblik pješčanog sata koji je je oblikovala PUPA, da pokupi maksimalnu količinu proizvoda i omogući izdašno, trenutno i ravnomjerno nanošenje. S Vamp! maskarom lako je dosegnuti i najdublje i najkraće trepavice te postići iznenađujući rezultat: volumen će biti izniman. Nijansa 500 Emerald je ekskluzivno dostupna u Hrvatskoj i Sloveniji.

 | Autor:

Milani Baked Blush Luminoso

Ova bogato pigmentirana i nadogradiva rumenila pristaju svakom karakteru i ističu obraze na svakom tonu kože. Baked rumenila su stvarno pečena na suncu na talijanskim pločama od terakote kako bi vam dali topli finiš i sjaj koji izgledaju impresivno! Oblikujte, konturirajte i naglašavajte svoje najbolje karakteristike za glamurozan izgled. Milani Baked rumenilo ima sve što vam je potrebno i nje bez razloga najprodavanije rumenilo.

 | Autor:

Sviđaju ti se proizvodi? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovu super nagradu. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: Promo

Komentari 0