Beauty

Stvari kojima više nije mjesto u vašoj makeup torbici

Odmah otvorite svoju makeup torbicu i napravite mali proljetni makeover koji joj je potreban

Uz sve vaše omiljene beauty proizvode bez kojih ne možete zamisliti život (pritom mislimo na onaj fantastični tekući korektor i uvijač koji vam je promijenio život), u makeup kolekciji sigurno se nalaze i nepotrebne tube osušenih maskara i testeri proizvoda koje ste davno potrošili. Vrijeme je da napravite malo reda u svojoj beauty kolekciji i makeup torbici! Ako ih imate, ove stvari ODMAH trebate ukloniti iz svojih makeup torbica: 

SVE ČEMU JE ISTEKAO ROK TRAJANJA ILI SE VIDNO PROMIJENILO

Ako se tekstura proizvoda promijenila u odnosu na početno stanje u kojem ste ga kupili, vrijeme je da ga zamijenite novim. Ovo vrijedi i za sve proizvode koji su eventualno potrgani - znamo da obožavate onaj highlighter, ali ako vam je nekad pao na pod i sad je u mrvicama, znate da je u vašoj makeup torbici prava tempirana bomba. 

SVE ŠTO NISTE KORISTILI GODINU DANA

Ovo vrijedi za sve one ruževe koje čuvate u kolekciji, ali ih nikad ne nosite. Čuvajte sve ono što redovito koristite, a ostalo slobodno izbacite iz kolekcije. Osim ako vam neki komadi ne služe kao dekoracija!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

SVE NIJANSE KOJE VAM NE ODGOVARAJU

Ne, nikad nećete biti tako tamni, niti tako žuti. Ako puder na vama izgleda narančasto, riješite ga se. Isto vrijedi i za sva ona sjenila koja vam loše stoje.

INDIVIDUALNA SJENILA

Vrijeme je da uložite u jednu pravu paletu sjenila koja će sadržavati sve što vam treba na jednom mjestu!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

SVE PRESLIČNE NIJANSE

Ne treba vam desetak istih crvenih ruževa. Odaberite favorite iz gomile i držite ih u makeup torbici. Ostali proizvodi su samo višak koji vam zatrpava kolekciju.

ČETKICE ZA MAKEUP KOJE RIJETKO KORISTITE

Budimo iskreni, prilično smo sigurni da uvijek koristite istih pet četkica. Ostale čuvate jer "nikad se ne zna kad će nam zatrebati", a zapravo vam samo stvaraju nered. 

Photo: Getty Images

Komentari 0