Beauty

Stručnjaci za depilaciju otkrivaju 3 vruće trend-frizure 2019. za intimno područje

  • Otkrit ćemo ti koje tri frizure će ove godine biti u trendu - tamo dolje
  • Poštanska marka je ovogodišnji veliki hit
  • jednostavno, ravnomjerno, jasni oblici...to je trend za 2019.

Imaš želju za intimnim stajlingom? Pa naravno! Sve mi ponekad trebamo promjenu. Kad je o frizuri riječ, mnoge od nas smatraju da ono što vrijedi za glavu, vrijedi i za međunožje. Prednost kod intimnih frizura je u tome da možemo hrabro eksperimentirati i kreativno se igrati izgledom intimne frizure – bez da to netko primijeti! A i oni koji primijete, svaku će frizuru smatrati neodoljivom. 

Ove tri frizure su trend za 2019. godinu 

Ako ćemo vjerovati stručnjacima za depilaciju i intimne frizure, trendovi za ovu godinu mogu se sažeti ovako: glatko, glađe, najglađe! Prošla su vremena raznih bonsai-šišanja i eksperimentiranja – sada je u trendu sve reducirano, minimalistički, jednostavno, ravnomjerno, jasni oblici – to je sve najavljeno ove godine. Želiš konkretne primjere? Izvoli! 

Trokut

Svejedno je li jednakokračan ili jednakostraničan – glavno da ima 180 stupnjeva! Frizure u obliku trokuta su šik, praktične i relativno ih je lako stilizirati kod kuće. Osim toga, dobro odgovaraju našem prirodnom obliku tijela. Većina nas treba za to tek malo smanjiti te oblikovati prirodnu „frizuru“. 

Poštanska marka 

Ova je frizura definitivno za one koje vole eksperimentirati! Za poštansku marku se sve otklanja, osim kvadratića direktno iznad vulve. Malo, ali i prilično profinjeno, zar ne?

Brazilka 

„Sve se otklanja“ je i 2019. jedna od najavljenih varijanti intimnih frizura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So ändern sich die Zeiten!😉 #waxing #hollywoodcut #enthaarung #intimwaxing #sugaring #intimfrisur #erfurt #newyorkwaxhouse

A post shared by inBalance (@inbalance_erfurt) on

Nisi baš zadovoljna najavljenim trendovima za ovu godinu? Nema veze – na sreću, ne moramo pratiti baš svaki trend! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0