Beauty

Što vaš omiljeni ruž govori o vama?

Svaka od nas ima omiljeni ruž koji voli imati svakodnevno ili u nekim izuzetnim prilikama.

Ipak, nijansa ruža koju najčešće biramo govori ponešto i o našem karakteru. Evo koja su značenja najpopularnijih boja ruževa.

Crveni ruž

Ako se često odlučujete za klasičan crveni ruž, to znači da ste autentični. Trendovi dolaze i odlaze, ali vi ste odani looku koji asocira na stari Hollywood. Sličan princip vrijedi i za međuljudske odnose u vašem životu – najviše se družite s ljudima koje poznajete od djetinjstva. Kada pronađete nešto što vam odgovara, držite se toga!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Nude ruž

Ako volite na usnama imati nude nijansu, vi ste kraljica samopouzdanja! Ne morate nositi upadljive i žarke boje da biste skrenuli pažnju na sebe. Samo za primjer uzmite Kim Kardashian, koja je poznata po ovakvom looku, i sve je jasno!

Žarkoružičasti ruž

Možda bi netko rekao da je vaš izbor, po pitanju make-upa, nezreo, ali vi ne marite puno za ovakve opaske. Ako se vi ugodno osjećate s takvim ružem na usnama, to je sve što vam je potrebno. Uvijek govorite isključivo ono što mislite i ne bojite se javno iskazati svoje stavove. Samo tako nastavite!

Ruž boje višnje

Usne u boji višnje taman su dovoljno egzotične i cool koliko je to neophodno. Neosporno ste chic i na račun svog izgleda dobivate komplimente na svakom koraku. To na druge može djelovati zastrašujuće i smetati im, ali to je neodvojivi dio vaše ličnosti.

Svjetloružičasti ruž

Kada je o vašoj beauty rutini riječ, vaš stil je suptilan i prirodan. Ne trudite se previše oko svog izgleda, ali nema ni potrebe za tako nečim. Koliko god se trudili ili ne, vi uvijek izgledate baš onako kako bi trebalo u danoj prilici… i mnoge djevojke vam zbog toga zavide. Čuvajte se njihove ljubomore!

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0