Beauty

Što omiljena boja laka za nokte otkriva o vama?

Kakve nijanse biraju 'neizlječive' romantičarke, a kakve žene koje odišu seksepilom, otkrijte u tekstu...

Lak za nokte ukras je koji je u posljednje vrijeme dobio na važnosti, a psiholozi su se potrudili pronaći poveznice između omiljene boje i osobnosti, pa da vidimo što zapravo znači kad vidite crni ili narančasti lak na nečijim rukama.

 | Autor: Getty Images Getty Images
Bijeli lak – mladost izbija iz svake pore ovakve osobe, bez obzira na njezine stvarne godine, a uz to su trendi i elegantne u apsolutno svakoj situaciji.
Boja vina – seksi žene kojima je zavođenje sport i hobi u isto vrijeme, neodoljivo senzualno i vješto zavrtjet će glavom svakog muškarca na kojeg se namjere.
Fluorescentni lakovi - vratili su se u modu, a odaju energične osobe pune poleta i životne energije kojima nikad nije teško napraviti nešto. Budite sigurni, u društvu takve osobe nikad vam neće biti dosadno.
Narančasta boja – impulzivnost je glavna karakteristika žena kojima je ovo omiljena boja laka za nokte, na njih se uvijek možete osloniti kad je neka akcija u pitanju, a možete se kladiti da će same riješiti apsolutno svaki svoj problem.

 | Autor: Getty Images Getty Images
Pastelne boje – romantične duše obavezno nose ovakve lakove, tihe su i opuštene osobe u čijem se društvu svi osjećaju smireno i ugodno.
Šareni nokti – vesele osobe koje su, unatoč ludilu na noktima, zapravo vrlo uravnotežene i ponašaju se primjereno situaciji.
Tamni i crni lakovi – ovakve boje nose kreativne osobe koje se uvijek trude razmišljati na inovativan način. Tako izražavaju svoju buntovnu prirodu, no istovremeno pokazuju samopouzdanje.
Vatreno crvena – strastvene, seksepilne žene koje će privući sve poglede kad uđu u prostoriju, a snažan duh i samopouzdanje izbijaju iz njih na svakom koraku.

Photo: Getty Images

Komentari 0