Beauty

Što Kate Moss radi svakog jutra kako bi očuvala mladoliki izgled?

Iako su joj već 42 godine, britanski supermodel i dalje izgleda fantastično, a sve duguje jednom beauty triku kojeg je 'ukrala' iz filma

Kate Moss jedan je od najpoznatijih supermodela, koji ima pristup savjetima najboljih beauty profesionalaca u industriji.
No, jedna od njezinih najdražih beauty tajni je sasvim običan trik, koji je k tome i potpuno besplatan, a kako Kate tvrdi, i učinkovit. Naime, kako bi njezina koža od samog jutra izgledala savršeno, Kate umače svoje lice u vodu s ledom.

 | Autor: Getty Images Getty Images

“Kad god mojoj koži treba malo dodatnog poticaja, da izgleda odlično, to napravim. Osjećaj je tako dobar”, otkrila je u intervjuu za časopis W. Iako nam to zvuči poput torture, Kate naglašava kako se bol isplati, zbog svih prednosti, koje ovaj trik donosi. ”Sva krv tako dolazi na površini pa definitivno djeluje.”


A trik nije naučila od mame ili prijateljica, nego iz davnih ’80-ih, točnije prve scene filma “Mommie Dearest”.
“Prvo sam pomislila kako je to luda ideja, a onda sam isprobala. Ti stari trikovi uvijek pale. Stavite i krišku krastavca u vodu te umočite lice. Tako ćete se i razbuditi”, zaključuje Kate.

 | Autor: Getty Images Getty Images
Lijepa Kate otkrila je i kako njezina 12-godišnja kćer o ljepoti zna puno više nego ona, a preferira prirodne i organske stvari. Tko zna, možda nas mama i kćer uskoro iznenade nekom zajedničkom kozmetičkom linijom ili beauty blogom, koji ćemo rado pratiti.

Photo: Getty Images

Komentari 0