Beauty

Što je drukčije u izgledu Antonije Stupar Jurkin?

Antonija Stupar Jurkin jedno je od najljepših televizijskih lica, u posljednje vrijeme blista nam veoma posebnim sjajem... U čemu je njena tajna?

Instagram fotografijama Antonije Stupar Jurkin uvijek se veselimo i uopće nije tajna da nam je jedno od omiljenih TV lica. Iako nam je i prije bila prekrasna, u posljednje vrijeme stvarno se ističe po svojim makeup lookovima. Iako se možda događao i prije, pravi make up procvat uočili smo u studenom kada je Antonija pozirala u salonu Franić.

Na očima je imala glamuroznu nijansu tamnosmeđe i zlatne boje koja je sjajno izgledala uz njene plave oči. Usne je, pak, zadržala neutralnima, a obraze naglasila decentnim rumenilom. Ovaj savršeno glamurozni look istaknuo je njenu prirodnu ljepotu i besprijekoran ten, a istovremeno je pretvorio u pravu zvijezdu.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Pretty Vulgar Phoenix Rising paleta sjenila (oko 230 kn), Guerlain Terracota Light bronzer, nijansa Deep Golden (oko 380 kn), Sisley Phyto-Lip Shine ruž za usne, nijanse Sheer Nude (oko 315 kn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#addsomered #makeup @rukabeauty 💞 #hair @salonfranic 💞 #antonijastuparjurkin

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

Da itekako zna zariskirati s lookom, Antonija je pokazala odvažnim makeupom u nijansama crvene. Dok je oči istakla blijedoružičastom bojom, na usnama se pograla zagasitom crvenom. I mi ti stvarno moramo priznati da je nam je ovaj look pravi favorit.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Giorgio Armani Smooth Silk Lip Pencil, nijansa 7 (oko 210 kn), Lancome Proenza Schouler Chroma paleta sjenila (oko 480 kn)

Posljednji kreirani look također odlazi u jesensko-zimskom smjeru, u bojama šljive... U njemu je Antonija ipak donijela malo više drame. Osim doze nježne bakrene boje na očima, u kutovima oka napravljen je zgodan smokey eye. U nijansama šljive idu i usne pa voditeljica blista uistinu glamuroznim sjajem. 

Možda vas zanima Make up pogreške koje vizualno smanjuju oči Rubrika Beauty Beauty

Iza ovih savršenim lookova, kako smo u Instagram bespućima saznali, krije se mladi make up artist Karlo Rusan, poznat i kao Ruka Beauty. Njegovim vještim rukama prepuštaju se i zvijezde poput Franke Batelić i Sonje Kovač. Moramo priznati da je dečko  talent pa smo odlučili nazvati Karla da ga pitamo tko je idejni autor lookova - on ili Antonija sama. ''Recimo, kad radimo za neki event, onda se dogovorimo, s obzirom na haljinu i frizuru. Kad je samo za slikanje, pušta me da se malo igram. Antonija mi je jedna od prvih klijentica, kad s njom radim uvijek je super atmosfera, puno smijeha i zezancije'' - kaže Karlo pred kojim je, čini se, vizažistička budućnost. 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0