Beauty

Stiže ljeto: pogledaj zašto se čeka u redu za ovaj anticelulitni tretman

  • Ako tražiš pomoć kako bi se riješila poznatog ženskog neprijatelja, celulita, posebice ususret ljetnim danima postoji savršen tretman za tebe
  • Stručno osoblje Beauty centra Božica pobrinuti će se za maksimalnu ugodnost, a ovaj tretman je potpuno bezbolan, isprobali smo ga i zaista djeluje
  • Najbolje od svega je što su rezultati Coaxmed tretmana vidljivi već nakon prvog tretmana, zbog čega se za njega čeka u redovima

Ako ti treba pomoć u borbi protiv celulita, pojavila se iznimno ugodna metoda tretmana za koji žene čekaju u redu. Ovaj tretman savršena je kombinacija za značajno smanjenje masnih stanica, koja čini savršenu borbu protiv masnog tkiva i celulita. Kontrolirani ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo te smanjuje masne stanice, ostavljajući pri tome kožu i krvne žile netaknutim.

Klinička istraživanja pokazala su da sinergijsko djelovanje ultrazvuka i radiofrekfencije ujedno djeluju u dermisu vezivnih vlakna, posebno kolagena i elastina čime se koži pruža učinak zatezanja u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela – uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela.

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić Anticelulitni Coaxmed tretman

Opis Coaxmed tretmana

Ne moraš se bojati jer ovo nije jedan od onih bolnih tretmana. U Beauty centru Božica pobrinuti će se za maksimalnu ugodnost i tvoje zadovoljstvo. Ne čudi stoga što se za Coaxmed tretman čeka u redu. Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran. Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela na početku tretmana, a u sredini tretmana se radi Vasculaser koji daje iznimni osjećaj ugode linfne drenaže i osjećaj hlađenja. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija tretmana

Coaxmed je jedinstveni ultrazvučni tretman koji razbija membrane masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Naime, ovaj tretman djeluje na uzroke – razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnova u uklanjanju celulita. S obzirom na činjenicu da ultrazvuk daje nezamjenjive rezultate u terapiji skidanja celulita i masnih nakupina, Coaxmed pravi je izbor za rješavanje ovih problema. Ono što je najbolje je da su rezultati vidljivi nakon prvog tretmana dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti minimalno 5 tretmana.

Prednosti tretmana Coaxmeda:

  • Siguran, djelotvoran, ugodan
  • Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promjena na koži
  • Rezultati vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana
  • Gubitak obujma mjeri se u centimetrima
  • Potpuno siguran – odobren od strane FDA
  • Ne zahtjeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je zategnuta, mladolikog izgleda, bez velikog crvenila. Odmah se možeš vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Period oporavka nije potreban. Nećeš osjećati bol niti nelagodu. Uz vježbanje, prehranu i unos 2 litre vode vrlo je bitno obratiti pažnju na unos ugljikohidrata kada se ide na tretmane.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija anticelulitnog tretmana

Kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije

Kombinacija diodnog lasera, cryo i ritmičkog vakuma. Dobitna kombinacija sa tri različite tehnologije. Diodni laser potiče vrlo jaku mikrocirkulaciju, a lasersko svjetlo potiče aktivnost fibroblasta za zatezanje kože. Cryo ili hlađenje djeluje na biokemijske i fizikalno-kemijske procese na taj način da ih prvo usporava, pa naglo ubrzava. Cryo terapija poboljšava cirkulaciju, tonizaciju te pomaže u bržem sagorjevanju masnoća. Sve to uzrokuje sužavanje kapilara što će ti omogućiti dugotrajnu napetost kože i sjaj. Vakum poboljšava vensku i arterijsku cirkulaciju te poboljšava prokrvljenost tkiva, te potiče limfnu drenažu koja uklanja uništene masne stanice kroz limfni sustav.

Photo: Pr/Matej Grgić

Komentari 0