Beauty

Stigle su nove talijanske mirisne poslastice

Replay Stone Supernova dolazi u varijantama za nju i njega, a Manilla Grace mirisi naglašavaju ženstvenost kombinacijom voćnih i cvjetnih nota

Na police naših trgovina stigli su novi mirisi iz poznate talijanske tvornice Maviva, koji će oduševiti žene, ali i muškarce. Replay Stone Supernova mirisi dolaze u varijanti za nju i njega, a osmišljeni su za one koji su drugačiji i posebni. Karakteriziraju ih cvjetni, voćni i drvenasti mirisi, a boćica koja izgleda kao dio zvijezde pružit će vam osjećaj kao da u rukama držite dio svemira.

 | Autor: arhiva arhiva dm, 179,90 kn

Stone Supernova za nju je cvjetno-voćna kombinacija jabuke, ljubičice, sandalovine s osvježavajućim vodenim akordima, dok Stone Supernova za njega objedinjuje bergamot, drvo kašmira i cedar u drvenastoj kompoziciji s buntovnim REPLAY potpisom. 

 | Autor: arhiva arhiva dm, 179,90 kn

A iz venecijanske tovrnice parfemna stižu još dvije točkaste poslastice - Manila Grace i Manila Grace Eau Fraîche. 

 | Autor: arhiva arhiva dm, 279,90 kn

Manila Grace Eau Fraîche iskričav je ljetni miris kojeg opisuje radost i osjećaj bezbrižnosti. Vesela kombinacija cvjetnih i voćnih nota ostavlja dojam vedrine okupane suncem. 

 | Autor: arhiva arhiva dm, 279,90 kn


Manila Grace sadrži buket intenzivnih mirisnih nota koje pristaju uz znatiželju i strast snažne žene, naglašavajući njenu ženstvenost. Privlačni mirisni akordi objedinjuju voćne i cvjetne note s toplim začinima i trunčicom slatkoće. 

Photo: arhiva

Komentari 0