Beauty

Stigla je zabavna njega koju tvoja koža obožava!

Neodoljivim novim izdanjem teglica u pastelnim tonovima ružičaste, ljubičaste i tirkizne omiljeni Melem najavio je proljeće!

Ovog proljeća, osim beskompromisne njege lica i tijela, Melem vam donosi i dobro raspoloženje u vedrim pakiranjima. Pastelne nijanse ružičaste, ljubičaste i tirkizne osvojit će vas na prvu!

Zaboravi na pretrpanu torbicu, jer za neodoljivo meku i njegovanu kožu koja s nestrpljenjem očekuje prve zrake proljetnog sunca, sve što ti ovog proljeća treba u kozmetičkoj torbici je novo izdanje Melema. Idealan je kao podloga za mat ruževe, intenzivno njeguje suhu kožu oko očiju, a nezamjenjiv je i kao saveznik za meke i nježne ruke.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Dobra zabava zagarantirana je pri svakom susretu s omiljenom mazalicom, jer je u novom izdanju toliko slatka, da ćete ju htjeti pojesti! Ljubičasta, ružičasta ili tirkizna – koju god proljetnu boju odabrali, vaša koža bit će zaštićena na svakom koraku, a usne spremne za najnježnije poljupce.

Omiljena mazalica u malom, veselom pakiranju i dalje ostaje najpraktičnije rješenje za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive kože, jer je zadržana originalna receptura i kvaliteta po čemu je Melem već generacijama poznat. Kremasta i svilenkasta tekstura dobivena je korištenjem prirodnih aktivnih sastojaka, zbog čega ga mogu koristiti baš svi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nove pastelne Melem teglice potražite na policama drogerija, specijaliziranih trgovina, ljekarni te velikim formatima trgovina po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 22,90 kuna.

Ne zaboravite - Melem je Melem, sve ostalo su samo kreme!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0