Beauty 30. rujna 2015.

Stigla je nova S.Fresh Pretty in Pink kolekcija

Šime Eškinja.

S.Fresh je ovu jesen obojio u ružičasto i predstavio novu kolekciju Pretty in Pink. Uz novitete za njegu lica i tijela koje potpisuje Lana Biondić, a koji upotpunjuju potrebe suvremene žene u svakodnevnoj njezi, nalazi se i nova deo-krema Pure&Cool osvježavajućeg mirisa grejpa i eukaliptusa. Osmišljena kako bi pružila pouzdanu, mirisnu zaštitu, nova Pure&Cool krema ne sadrži štetne sastojke koji nepovoljno utječu na ženino zdravlje.

Kako bi dodatno osvijestile žene o prednostima prirodne njege te pravovremenoj prevenciji raka dojke, od svakog prodanog novog Pure&Cool dezodoransa s ružičastom vrpcom, 3 kune će biti doniranje neprofitnoj organizaciji Europa Donna, koja pomaže ženama oboljelim od raka.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

"Suradnja s dr. Vesnom Ramljak i voditeljicom aktivnosti Nives Morić iz Europa Donna dogodila se kao prirodan tijek sličnih razmišljanja", izjavila je Lana Biondić.

Priuštite si sigurnu, prirodnu zaštitu od znojenja uz novi Pure&Cool dezodorans uskoro dostupan u prodaji u Farmacia ljekarnama i sfresh.hr web trgovini (MPC 34,90kn). Više o samom proizvodu saznali smo od Lane Biondić.

Kako ste došli na ideju o suradnji s Europa Donna udrugom?

Nives Morić poznavala sam s raznih društvenih događanja i gdje smo uvijek razgovarale o mogućnostima suradnje na humanitarnim aktivnostima kojima se Europa Donna bavi. Rado sam se uvijek odazivala, a ideja o konkretnijoj suradnji rodila se početkom ove godine. Mojoj partnerici Ivoni Pavković i meni težnja prema potpori raznim neprofitabilnim udrugama koje za cilj imaju pomoć ženama bila je misao vodilja već od prvoga dana pokretanja S.fresha kozmetike jer je ista isključivo osmišljena za ženu. Jedino što smo morale pričekati je bilo da S. Fresh zaživi kao brend kako bi mogle i financijski konkretno pomoći.

Zašto ste baš odabrale dezodorans kao proizvod za kampanju?

Zato što je standardni dezodorans najriskantniji proizvod za naše zdravlje, a u svakodnevnoj je uporabi. Bila sam u šoku dodatno se obrazujući da su sastojci standardnog dezodoransa koji možete naći u prodaji nerijetko kancerogeni, a da smo u te činjenice još uvijek nedovoljno upućene. Toj činjenici trebamo posebno dati pozornost jer i naša djeca ulazeći u pubertet počinju svakodnevno koristiti dezodorans. Novi S.Fresh Pure&Cool ne sadrži aluminij, niti parabene, ni alkohol, a opet smo ga osmislile tako da neutralizira bakterije koje izazivaju neugodan miris te čuva svježinu između 12 i 24 sata, i to je sada već provjereno jer je riječ o proizvodu koji je u svojoj prvoj ediciji, od prvoga dana, izazvao rekordnu prodaju. Smatram da je ovo izvrsna prilika da se podigne svijest svake žene o prednostima prirodne njege, kako bi očuvala svoje zdravlje, a da pri tome nesebično pomognemo radu neprofitne organizacije Europa Donna jer se od svakog prodanog novog Pure&Cool dezodoransa 3 kune doniraju za rad Europa Donna organizacije.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

Koja je prednost njege prirodnom kozmetikom?

Koža je naš najveći organ koji upija sve što stavljamo na sebe. U današnje vrijeme kada nam je priroda sve ugroženija ono što barem donekle možemo kontrolirati, poput prehrane i kozmetike svakako bi trebalo biti pažljivo odabrano. Naša prednost je što još uvijek u Hrvatskoj možemo pronaći bilje, poput gospine trave koje je nezagađeno, a već generacijama dokazano blagotvorno djeluje na zdravlje. Istovremeno S.Fresh prati trendove i ritmove današnjice. Nastojimo osmisliti prirodnu kozmetiku koja odgovara potrebama poslovne žene ili djevojke u pokretu, koje će radije mirisati na bijelu čokoladu nego na smilje. Pokušavamo naći ravnotežu između svih naših potreba i želja s naglaskom na kvalitetan finalni proizvod.

Koja je prednost/posebnost ovog Pure&Cool dezodoransa?

Svježina mirisa limuna i mente već je osvojila muškarce i žene svih generacija i naš zeleni deo ostaje u ponudi, dok ovaj novi, rozi deo Donna samo je još jedna alternativa s mirisom eukaliptusa i grejpa u provjerenoj formuli koja vas dugotrajno štiti od neugodnih mirisa potpuno na prirodan način. S obzirom na to da je naš tajni sastojak toliko učinkovit da nam se kupci hvale kako više nemaju problema sa znojenjem, stavili smo ga i u našu novu Red Carpet kremu za ruke i stopala koja će se ove jesensko-zimske sezone također naći u ponudi.

Da li se i same redovno pregledavate – što biste poručili mladim ženama kao brinuti o svojoj ljepoti & zdravlju?

Svakako, danas je prevencija pola zdravlja i kada već postoje instrumenti pouzdane kontrole, poput obrazovanja o tehnikama samopregleda, žene jednostavno moraju pronaći vremena za brigu o sebi. Prije par godina izgubila sam predivnu prijateljicu i dragu mi suradnicu Irenu koja je uvijek davala prioritet svemu osim samoj sebi. Danas kada je više nema nikada si neću oprostiti da je nisam zgrabila za ruku i odvela na pregled, jer to je jednostavno obaveza koju imamo prema životu, sebi samima i svima koji nas vole.

Komentari 0