Beauty

Stigla je nova Aldo kolekcija za Valentinovo: ovo su romantični komadi uz koje ćete se osjećati posebno!

Hladni i „depresivni“ siječanj kako ga mnogi vole zvati, napokon je završio, a na red je došla dugo očekivana veljača. Mjesec kojeg obilježavaju ljubav, romantika, srcoliki motivi i crveni detalji poseban je jer zrači pravim Valentinovskim duhom, a kako biste uživali u tom posebnom danu koji nam se bliži, nova limitirana Aldo Valentinovo kolekcija inspirirana mjesecom ljubavi donosi vam baš sve što vam treba da usrećite sebe ili vama voljenu osobu. Upečatljive crvene nijanse i romantični motivi iskonski su simboli Valentinova, a krase i očaravajuću liniju Aldo obuće, torbi i modnih dodataka koji odišu ženstvenošću i elegancijom. Komadi iz ove unikatne i posebne kolekcije nosivi su za dnevne i večernje varijante, a Aldo se pobrinuo da bez obzira na to planirate li romantični izlazak s boljom polovicom ili night-out s prijateljicama plijenite pažnju u savršeno odabranim trendy komadima.

 | Autor: Aldo Aldo

 | Autor: Aldo Aldo

Za besprijekoran glam look birajte cipele na petu

Najromantičniji dan u godini iziskuje i posebne modne detalje, a cipele na petu najbolji su odabir ako želite kreirati besprijekoran, glam look. Potpetice iz Aldo kolekcije dolaze u nekoliko najtraženijih nijansi, a to su crvena, blijedo ružičasta te zlatna i srebrna, a model koji dominira definitivno su best-seller Stessy cipele koje dolaze u matching kombinaciji s torbom na rame. Ovaj dvojac iz snova ispunjen šarenim motivima, srcima i poljupcima obogatit će i najjednostavniji outfit, a čak i da niste ljubitelj Valentinova, teško ćete im odoljeti. Zanimljiv stilski pečat vašoj kombinaciji dat će i elegantne salonke u srebrnoj i zlatnoj boji koje savršeno nadopunjavaju sofisticirana odijela te midi i maxi uske haljine koje prate figuru. Za toplije dane Aldo je predstavio i nekoliko modela sandala koje će se savršeno uklopiti uz voluminozne romantične haljine i casual odjevne predmete.

 | Autor: Aldo Aldo  | Autor: Aldo Aldo

Udobnost i stil s daškom romantike

Iako za ovaj poseban dan u godini svi žele izgledati najbolje što mogu, ako želite izbaciti ideju nošenja visokih potpetica, ne morate brinuti jer i u tenisicama možete izgledati jednako dobro. Osim što pružaju udobnost pri svakom koraku, Aldo tenisice podebljanog potplata i modernog dizajna savršeno će se uklopiti u skoro svaki vaš look. Optočene biserima, cirkonima i šarmantnim 3D srcolikim aplikacijama neizostavan su dodatak za vaše dnevne šetnje, izlaske u grad ili čak večernja druženja. Vrlo se jednostavno kombiniraju uz jeans, haljine i suknje, a zbog svojih upečatljivih detalja s njima nećete proći nezapaženo. Ako efektni detalji nisu vaš „cup of tea“ predlažemo nešto smirenije modele koje možete podići s efektnom torbicom ili decentnim nakitom iz kolekcije.

Mikro torbe – idealan završni detalj i savršen poklon

Bilo da ste u potrazi za efektnim modnim dodatkom koji će istaknuti vaš outfit ili tražite poklon za voljenu osobu, simpatičnim Aldo torbicama neće moći odoljeti nijedna trendsetterica. Odvažne nijanse, ljupki motivi, kvaliteta i dizajn koji plijeni pažnju čine ove torbe najpoželjnijim komadima ove limitirane kolekcije, a boje poput crvene, zlatne i srebrne nosive su od jutra do mraka. Crvena boja uljepšat će i dovesti do izražaja svaki monokromatski outfit, a zlatna i srebrna bit će vaš vjerni suputnik uz nešto otmjenija, glamuroznija izdanja.

Moramo priznati kako nas je i ove godine Aldo oduševio svojom limitiranom kolekcijom, a modeli koji odišu ženstvenim i romantičnim duhom prava su poslastica za sve ljubitelje Valentinova. Upotpunite i vi svoj stil atraktivnom obućom i modnim dodacima koji vas čekaju u svim Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci i na službenom web shopu.

 

Photo: Aldo

Komentari 0