Beauty

Stigao je e.l.f. Cosmetics, brend super jeftine šminke!

Iako smo presretni što se u Lijepoj Našoj prodaje sve više poznatih make up brendova, moramo priznati da se jeftinim kozmetičkim poslasticama najviše razveselimo - stigao nam e.l.f. Cosmetics

Posljednje dvije godine bile su sjajne za beauty fanatike u Hrvatskoj; Benefit Cosmetics došao je u Douglas, Urban Decay se nedavno pojavio u Mülleru, a L.O.V. zasjeo na dm-ove police. Sad je na redu je e.l.f. Cosmetics, pristupačan američki beauty brend koji smo dosad mogli samo naručivati iz webshopova, a od jučer se prodaje i u Hrvatskoj. 

 

A post shared by e.l.f. Cosmetics (@elfcosmetics) on

Zašto se toliko radujemo? e.l.f. je jedan od najpoznatijih američkih brendova koji ima izrazito jeftine proizvode, a među njima se pronalaze pravi dekorativni i preparativni dragulji. Stavljamo ga otprilike u cjenovni rang brenda Essence, što znači da je dostupan širokoj publici, no ono što ga ističe je inovativnost u proizvodima. Primjerice, među prvima na tržištu nudili su masku od mjehurića ili s magnetom i to za smiješno malo novaca!

 

A post shared by e.l.f. Cosmetics (@elfcosmetics) on

Ako si se dosad bojala isprobati išta od e.l.f.-a, sada je idealna prilika da u miru provjeriš što sve od proizvoda nude. Jedina informacija koju zasad imamo jest da se proizvodi prodju u BIPA drogerijama i da će prvo popuniti police u Zagrebu - ali vjerujemo uskoro i diljem Hrvatske.

Možda vas zanima Ovo je najpopularnije rumenilo na Pinterestu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeljka96

    Veselim se isprobati :D