Beauty 05. veljače 2014.

Stephanie Seymour novo je lice kozmetičke kuće Estée Lauder

Brend Estée Lauder objavio je kako je legendarna Stephanie Seymour postala zaštitno lice nove globalne reklamne kampanje, a Mario Sorrenti snimio je prvu kampanju koja će u javnosti biti objavljen a u jesen 2014.

"Stephanie je krajnja moderna ikona ljepote. Lijepa i ostvarena u modi, zabavi i životu i ja sam oduševljena te joj želim dobrodošlicu u Estée Lauder'', izjavila je Jane Hertzmark Hudis predsjednica brenda Estée Lauder.

 | Autor:

Stephanie je poznata kao jedan od najboljih modela na svijetu u posljednja dva desetljeća. Rođena u San Diegu, Stephanie je dobila svoju prvu manekensku ulogu nakon pojavljivanja na naslovnici magazina Cosmopolitan. Od tada se pojavila na stotinama naslovnica časopisa kao što su Vogue, Interview, Elle, GQ, V Magazine, Numero, Harper Bazaar i Cosmopolitan . Stephanie je bila i zabilježena fotografijama vodećih fotografa modne industrije, uključujući i Patricka Demarcheliera, Petera Lindbergha, Terryja Richardsona, Maria Sorrentija, Maria Testina, ali i legendarnog Richarda Avedona.

"Čast mi je biti dio obitelji Estée Lauder. Dok sam još bila mlada djevojka, moja majka je imala san za mene, a to je da postanem Estée Lauder model. Dakle, ovo je zaista ispunjenje jednog sna'', kazala je Stephanie Seymour.

Estée Lauder je vodeći brend u svijetu kozmetike koji je poznat i po svojoj reputaciji za inovativnost, profinjenost, glamur i vrhunskoj kvaliteti. Estée Lauder je proizvela neke od najboljih svjetskih proizvoda za njegu kože, šminke i parfema koje vole žene diljem svijeta.

Komentari 0