Beauty

Stavila si trajnu šminku i... što dalje? Frida brine da ti ne brineš!

Trajna šminka je hit! Naravno, o tome već sve znaš. Ali, ono što ćeš tek saznati je sve o Fridi - prvoj hrvatskoj kremi za njegu trajne šminke napravljenoj od potpuno prirodnih sastojaka. Njih čak 13!

Kad je zadnji put tvoje lice bilo osvježeno u kozmetičkom salonu? Priznaj, dobar osjećaj!

Mnogo je žena koje uživaju u ritualima uljepšavanja, a još je više onih kojima svakodnevno šminkanje predstavlja napor zbog poznatog razloga - nedostatka vremena.

 | Autor: Frida Frida

Zato se na tretman trajne šminke najčešće odlučuju missice koje vole prirodan izgled i laganu šminku za naglašavanje dijelova lica ili žele prekriti nedostatke na koži.

Tijekom i nakon tretmana obično je prisutan strah od boli i briga oko procesa zacjeljivanja.

Ne brini, Frida će ti omogućiti prirodan proces zarastanja kože, ali i očuvati pigment trajne šminke kako bi ona bila još trajnija.

Lako maziva, brzoupijajuća i lijepog mirisa, Frida je krema koja će ti pomoći da tvoja trajna šminka savršeno zacijeli i bude još dugo postojana.

 | Autor: Frida Frida

Svi sastojci Fride pažljivo su birani kako bi na prirodan način hranili tvoju kožu i tako joj omogućili brži i ljepši oporavak nakon tretmana trajne šminke.

Jednostavno rečeno, tvoja lijepa šminka duže će ostati tako lijepa.

Imaš salon? To je lijepo za čuti jer Frida je u potrazi za ambasadoricama!

Ako imaš svoj salon u kojem radiš trajnu šminku, a svojim klijenticama želiš pružiti samo najbolju njegu, javi se Fridi putem web stranice.

 | Autor: Frida Frida

Frida ima i vlastiti webshop pa sve žene koje su upravo odradile tretman trajne šminke ili im se bliži datum u salonu, mogu naručiti svoju kremu.

Inspiriraj se za više prirodne ljepote i škicni Fridu na Instagramu.

Photo: Frida