Beauty

Starenje može pričekati jer tu je još moćnija anti-age njega iz L'Occitanea

Mali cvijet koji skriva veliku moć u sebi

Priroda je oduvijek znala što je znanost otkrila kasnije, a to je da energija nikada ne prestaje, već se samo prenosi iz jednog oblika u drugi. L'Occitane je već više od 40 godina  posvećen sastojcima prirodnog porijekla, dok se proučavanjem smilja bavi više od 20 godina. U svom dugogodišnjem iskustvu otkrio je nevjerojatne tajne biljaka, no misteriozna priroda kao da je prepuna iznenađenja koja čuva za nas te nam svako malo otkrije novo čudo kojim ostajemo impresionirani. Najnovijim istraživanjima L'Occitane je došao to otkrića antioksidativnog superkompleksa smilja, mješavine eteričnog ulja smilja i vode superekstrakta smilja. Učinkoviti 100 % prirodni antioksidans djeluje protiv oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima te održava fleksibilnost kože i sužava pore, pružajući trenutačan učinak osvježene kože s divnom, zaglađenom teksturom. Rezultat je bio toliko inovativan da je L'Occitane odlučio registrirati dodatni patent za smilje u Francuskoj. Novi superkompleks smilja implementiran je u noviju, još bolju i svježiju relansiranu Dragocjenu kolekciju!

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Legendarni anti-age beauty junaci

U bogatoj kolekciji nalaze se već dobro poznata satenska Dragocjena krema za lice, lagani Dragocjeni balzam za područje oko očiju, Dragocjene eterične vodice koje poput daška vitalnosti ostavljaju veo blistave i hidratizirane kože, Dragocjena pjena za čišćenje, te bogata Dragocjena intenzivna emulzija za lice. Relansiran je i ikoničan proizvod koji je dio Božanstvene kolekcije, a to je Božanstveno ulje mladosti za lice, također obogaćeno novim superekstraktom, prirodnom alternativom retinolu, što ga čini najkoncentriranijim L'Occitaneovim uljem smilja. Višenamjensko ulje pomaže u borbi protiv vidljivih znakova starenja te intenzivno njeguje kožu. Sve ove supermoći relansiranih proizvoda obećaju da će vaša koža izgledati mladolikije već nakon prvog nanošenja. Isprobajte beauty junake, prožete energijom sunca te uvjerite se kako se mladost vaše kože budi iz dana u dan!

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Više informacija potražite u L'Occitane trgovinama, web trgovini www.loccitane.hr ili na službenim društvenim mrežama - Instagramu i Facebooku.

Photo: L'Occitane