Beauty

Stanite na kraj neukrotivoj kosi uz njegujuće proizvode

Uz nove proizvode koji ne otežavaju kosu, a pritom je čine lakom za oblikovanje i stiliziranje, nema više loše frizure

Bad hair day? Nema problema, kažu u vodećim kozmetičkim kućama, nudeći nam neke nove formule za kreiranje savršenog izgleda prema želji. Upravo one obećavaju kućnu jednostavnost i brzinu, prilagođenu užurbanom ritmu moderne svakodnevice. Zaboravite one krute gelove koji bi zamastili kosu nakon čega bi ona bila samo za pranje - new age proizvodi imaju jednu napredniju priču. S njima je lako, ne otežavaju kosu, a pritom je čine spremnom za oblikovanje i stiliziranje.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Radi se o pastama, pjenama, puderima, pomadama, lakovima i kremama pod utjecajem novih tehnologija koje oživljavaju i volumiziraju kosu, čineći je pokretljivom i sjajnom. I što je najvažnije - dojam je prirodan i svilenkast. Valovi su hit već sezonama jer mnoge od nas žele bajkovite kovrče koje skaču u hodu, a upravo te želje spremne su ispuniti brojne kozmetičke kuće. Donose neke laganije varijante koje možemo nanositi više puta, bez potrebe za pranjem kose u međuvremenu. Osim toga, u njima se kriju blagodati - nove formule donose kosi izvrsnu njegu. Obogaćene su brojnim aktivnim sastojcima kao što su vitamini, ulje makadamije, protein, pantenol, ekstrakti algi i brojne druge inovativne molekule.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Bliži se ljeto, pa ćete na nekim od proizvoda za styling kose naći i zaštitni faktor. On će se pobrinuti da vlas bude zaštićena, a to će htjeti osobito ona neprestano bojena kosa. Ako ste ipak za zalizanu - na primjer, neku nisku ili visoku punđu, tu su ultra strong gelovi, kao i oni koji daju wet look. Postat će ova frizura hit s rastom temperature, ponekad je stvarno lijepo i praktično maknuti kosu s vrata. Volumen je hit za sve - dobre savjete kako ga postići donosi Niveina stilistica za kosu Sally Brooks. 
- Volumen se postiže podizanjem kose od korijena. Za savršen oblik i dodatni volumen ne preporučuje se korištenje regeneratora jer on otežava kosu. Sušite je fenom od korijena prema vrhovima kako biste stvorili prirodan volumen - predlaže iskusna frizerka.

Photo: Getty Images

Komentari 0