Beauty
1/8

Spa manikura za prekrasne ruke

Za ruke kao i za oči mnoge tvrde da odražavaju osobnost. Ruke su i sredstvo neverbalne komunikacije, pa i izražavanja stava kad je odabir manikure u pitanju. Ljepota općenito, pa tako i ljepota ruku počinje i održava se njegom, a taj koncept podržavaju u LAURUS SlowSpa Wellnessu u Wellness Hotelu Aurora iz portfelja Lošinj Hotels & Villas gdje su osmislili luksuzni Spa tretman ruku koji se izvodi specijalnom linijom proizvoda SpaRitual.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

SpaRitual je luksuzni, veganski, ekološki lifestyle brand koji obuhvaća višenamjenske tretmanske proizvode i usluge rituala ljepote za ruke, tijelo, stopala i nokte. Svi SpaRitual proizvodi su 100 posto veganski. To znači da se ne provode ispitivanja na životinjama niti se koriste sastojci životinjskog porijekla.

 | Autor:

Pored toga, biljke se pažljivo uzgajaju u prirodnom okruženju kako se ne bi narušilo njihovo prirodno stanište i vrsta, bez sintetičkih gnojiva i pesticida, u skladu s regulativama za organski uzgojene proizvode. Svi proizvodi su bez parabena, DBP-a, toulena, formaldehida i formaldehidnih baza.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Anamarija Pažin Morović, voditeljica LAURUS SlowSpa Wellnessa u Wellness Hotelu Aurora, objasnila je koja je razlika između obične i Spa manikure:

„Uobičajena manikura u LAURUS SlowSpa Wellnessu sadrži obradu nokta i lakiranje SpaRitual lakovima za nokte, a Spa manikura je tretman složen od kupke za ruke, pilinga, masaže i na kraju obrade nokta te lakiranja. Naše klijentice su čude što im lak dugo traje iako se radi o veganskim proizvodima. Kolekcija lakova je uistinu bogata, a za ljeto imamo široku paletu lakova živih boja, dok su za one koje vole klasiku na raspolaganju bež, bordo i crveni lakovi. Svaki od lakova nosi i posebno ime, primjerice ružičasti lak je  Lucy In The Sky With Diamonds, a narančasti Flashback.“

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Spa manikura se sastoji od nekoliko koraka:

  • Kupka za ruke s esencijalnim uljima mandarine ili jasmina
  • Piling na bazi biljnih ulja, eteričnih ulja i smeđeg šećera
  • Masaža ruku finim serumom i bogatom kremom za ruke
  • Obrada nokta, hranjenje vitaminskim serumom i prirodnim učvršćivačima
  • Lakiranje

Rezultat je svilenkasta, baršunasta koža i lijepe ruke. Spa manikura s proizvodima SpaRitual pogodna je za trudnice, dojilje te osjetljive osobe jer je potpuno prirodna bez agresivnih aditiva i konzervansa.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Komentari 0