Beauty

SOS frizure: kako nositi šiške tijekom ljeta?

Jedna od najslađih ženskih frizura ujedno je i najgora za vruće ljetne dane. Međutim, ako si odrezala šiške sad je gotovo - jedino što možemo je uletjeti s kakvim savjetom

Kada god želimo promijeniti frizuru odluka najčešće padne na rezanje šiški. Iako je to frizura koju radije nosimo zimi, šiške su nekoliko zadnjih sezona vrlo popularne, pa su tako došle i u kombinaciju za ljeto. Šiške i ljeto? Već na sam spomen oblijeva nas hladan znoj jer ljeti se ispod šiški stvara prava mala sauna, izvrsno tlo za stvaranje stotina sitnih prištića i komedona. 

Međutim, ako si ih odrezala, odrezala si ih; jedino što možeš je truditi se stilizirati ih tako preživite ljetne sparine. Evo nekoliko načina na koje ih možeš isfurati bez pola muke.

1) Šiške na stranu

Klasičan recept nošenja sa šiškama je povući ih na stranu. Osim što dobiješ instant retro look, djeluju nonšalantno i simpatično, a one će stajati na mjestu učvrste li se jakim lakom za kosu.

 

A post shared by Pascale Ayotte (@spoiledwonderland) on

2) Šiške ispod marame

U maniri retro djevojaka možeš šiške podići maramom. Osim što na taj način oslobađamo cijelo čelo (koža napokon može disati!), dobra marama u kosi idealan je modni dodatak tijekom ljeta.

 

A post shared by Cameron McCormick (@uscameron) on

3) Šiške s razdjeljkom

Ako je prva asocijacija koja se povlači Nick Carter iz Backstreet Boysa, sasvim razumijemo, ipak bolje je vizualizirati Brigitte Bardot i njene zavodljive šiške-zavjese. U ovoj situaciji čelo ponovno može disati, iako će biti dosta sklono mašćenju, pa nije naodmet ponijeti puder u kamenu sa sobom.

 

A post shared by The Beauty Team (@_thebeautyteam_) on

4) Izrasle šiške

Umjesto novog šišanja, više chic je prigrliti svoje duge šiške koje upadaju u oči. Istina, prokleto su nepraktične, ali daju neopisivo dobar look; svi žele izgledati french!

 

A post shared by @bangs.styles on

5) Šiške s ukosnicom

Možda najbanalniji način nošenja šiški, ali je i najpraktičniji. Jedino potrebno je mala ukosnica i par sekundi nabiranja kose - i to je to!

 

A post shared by Erin \ Maya ♥ 16 (@mayasaya10) on

Predlažemo neke od proizvoda koje možeš koristiti za ukrotiti svoje šiške:  | Autor: miss7 miss7

1) John Masters Organics Sea Mist - 169 kn; 2) Alterna Bamboo Weightless Whipped Mousse - 206 kn; Fudge Hair Cement - 129 kn (sve Wow-junkie.com)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: miss7

Komentari 0