Beauty

Šljokice na usnama, "slana" kosa, crveno sjenilo... Novi beauty trendovi

Donosimo vam vodič kroz sve beauty trendove koje donosi nova sezona. Pripremite se, čeka nas odvažna jesen!

Ako ste ljubiteljica minimalističkog make up-a i prirodne kose, pripremite se, jer ova jesen sve je samo ne to. Od šljokičastih usana do kose u boji breskve, beauty trendovi sljedeće sezone nalažu vam da ostavite dojam gdje god se pojavili, a izlazak izvan vlastitih okvira nikad nije izgledao privlačnije. Ovo su najveći beauty trendovi nadolazeće sezone:

Aluminijsko sjenilo

 | Autor: Getty Images Getty Images Metalik nijanse ove jeseni podjednako su popularne na odjeći i na make up-u, a s ovakvom glamuroznom šminkom na očima izgledat ćete poput dive iz starog Hollywooda. 

Šljokičaste usne

 | Autor: Getty Images Getty Images Ravno s Versace modne piste, šljokičaste usne spustile su se na ulice i postale 'mainstream', a za sve je zaslužna Pat McGrath. 

'Slana' kosa

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kosa koja izgleda kao da ste se upravo vratili s plaže nije rezervirana samo za ljeto. Naglašavanje prirodno valovite teksture proizvodima sa sjajnim finišom odličan je način da u trenu osvježite dosadnu i beživotnu kosu.

Crveno sjenilo

 | Autor: Getty Images Getty Images

Iako na prvu možda i ne zvuči privlačno, sigurni smo da će ove jeseni svi našminkati oči u ovu boju, ponajviše zahvaljujući Chanelu koji je novu kolekciju La Rouge posvetio crvenim nijansama. 

'Statement' rep

 | Autor: Getty Images Getty Images

Crveni tepih dodjele MTV video glazbenih nagrada bio je prava najava ovog trenda, a Ariana Granda njegova je glavna predstavnica. Podignite svoj konjski rep visoko, a potrudite se i da ne izgleda preobično i dosadno.

Narančasta kosa

 | Autor: Getty Images Getty Images

Od George May Jagger do Kylie Jenner, sve 'it' djevojke pronašle su svoju idealnu nijansu narančaste kako bi začinile jesen. 

Tamne usne

 | Autor: Wenn Wenn

Tamne usne nisu neka novost, što se tiče jesenskih beauty trendova. Ali ove sezone posebno su popularni ruževi u boji šljive, s mat finišom, koji će vam dati seksi, mračni look.

Photo: Getty Images

Komentari 0