Beauty

Slatka zimska poslastica: Biobaza ima najmirisniju kolekciju prirodne kozmetike do sad!

  • Biobaza je omiljene blagdanske slastice zapakirala u novu kolekciju prirodne kozmetike Biobaza Adriatic Heritage
  • Tradicionalne slastice ovih blagdana dolaze ti u obliku mirisnih gelova za tuširanje i krema za njegu tijela
  • Mirisne note fritula, arancina i botuna pronađi u novoj neodoljivoj kolekciji!

Biobaza Adriatic Heritage Collection predstavlja blagdansku kolekciju gelova za tuširanje i krema za njegu tijela, ograničene naklade, nadahnutu bogatom tradicijom i poviješću gradova smještenih na obali i otocima Jadrana. Posebno u njihovu čast, ovogodišnja Biobazina kolekcija posvećena je trima slasticama koje se tradicionalno pripremaju za blagdansko doba, a čiji sastojci ujedno pružaju i prirodnu njegu zimom iscrpljenoj koži: fritulama – najpopularnijoj slastici od aromatičnog tijesta prženog u vrućem ulju, arancinima – ušećerenim koricama sočnih naranči punih zanimljivih aroma i botunima ili husarskim kolačićima u obliku gumbića vojnika lake konjice K und K. Proizvodi sadrže birane prirodne sastojke iz recepata popularnih slastica, a koje i koža ujedno obožava, poput hranjivih maslaca, ulja, ekstrakata šipka, naranče i limuna. 

 | Autor: PR/Krie Design PR/Krie Design Simbol blagdana, fritule, svojom mekanom teksturom i neodoljivim mirisom donose blagostanje u svako okruženje u kojem se nađu. Fritule gel za tuširanje obogaćen je mirisnim sastojcima poput hidroliziranog protina badema, ekstraktom madagaskarske vanilije, koricom limuna i cimetom te će tvojoj koži pružiti baršunastu mekoću! Krema za tijelo s mirisom fritula rađena je na bazi prirodnih maslaca i ulja koja će nahraniti tvoju kožu svojom bogatom teksturom, ali bez masnog traga. 

Možda vas zanima Baš sada je vrijeme da kreneš s ovim ritualima i zablistat ćeš u najluđim danima u godini! Rubrika Beauty Beauty

Gel za tuširanje s mirisom arancina probudit će sva tvoja osjetila svojim zavodljivim, slatkim mirisom i donijeti sunce u tvoju kupaonicu sa svojim eteričnim uljem korice slatke naranče, a tvojoj koži pružiti blistav izgled i tonus. Krema za tijelo s ovim okusom bit će idealna ako zimi imaš problema sa suhom, beživotnom kožom jer će ju svojom prirodnom energijom, ali i neodoljivim, gorko-slatkim mirisom, učiniti elastičnom i blistavom. 

 | Autor: PR/Krie Design PR/Krie Design Jedna od najslađih blagdanskih poslastica upravo su ovi prhki kolačići punjeni domaćom marmeladom. Botuni su maleni slatki zalogaji koji će mirisom ovog gela za tuširanje probuditi sva tvoja osjetila i njegovati tvoju kožu. U njemu ćeš pronaći ekstrakt šipka i proteine slatkog badema uz dodatak vanilije. Krema za tijelo istog okusa sadrži hranjive kakao i karite maslace, ali i ulja badema i sezama koji će nahraniti suhu kožu u potpunosti te joj pružiti mekoću i podatnost uz lagano nanošenje. 

 | Autor: PR/Krie Design PR/Krie Design Neodoljivog prirodnog mirisa, a ujedno i hranjivih formulacija, Adriatic Heritage kolekcija je idealan izbor za zimsku njegu kože, ali i poklone pod bor. Osjeti fritule, arancine i botune na svojoj koži, uživaj u slatkim ritualima njege i poželjet ćeš cijele blagdane provesti ispod toplog tuša! Ovu prefinu blagdansku kolekciju možeš ekskluzivno pronaći u svim Bipa trgovinama po cijeni od 21,90 kn za gel za tuširanje i 39,90 kn za kremu za tijelo!

Možda vas zanima Čarolija blagdana skriva se u Biobaza Winter Magic kolekciji Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/Krie Design

Komentari 0