Beauty
Simona Antonović

Škola makeupa Simone Antonović oduševit će zaljubljenike u njezin rad. Kreće u Zagrebu pa seli u Split

  • Naša make-up artistica Simona Antonović predstavila je projekt Make-up School koji kreće 20. ožujka
  • Riječ je o dvotjednoj pop-up školi za manje grupe koja će se održati u četiri hrvatska grada, a polaznici će se usavršavati u području make-upa radeći s vrhunskim beauty brendovima 
  •  Simoni će se kao gosti predavači pridružiti i drugi stručnjaci, dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri...

U svoj zavidan portfolio naša će make-up artistica ovog proljeća uvrstiti i Simona Antonović Make Up School kroz koju će ponuditi najvišu razinu edukacije o šminkanju. „Učiti, nadahnjivati i poticati polaznike da ostvare ciljeve i ispune snove osnovna je premisa zbog koje sam se posvetila školi make-upa. Prenijeti vlastito iskustvo, podijeliti godinama stjecano znanje i odgovoriti na znatiželjne upite budućih kolega make-up artista pokretač je svega“, rekla je Simona o projektu koji je izuzetno veseli.

Simona Antonović veliko iskustvo u ovom zvanju stekla je u stvaranju brojnih modnih editoriala i beauty snimanja, modnih i marketinških kampanja. Nekoliko je sezona radila na Pariz Fashion Weeku u timovima slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Petera Philipsa koji su kreirali lookove za revije Givenchya, Louis Vuittona, Lanvina, Galliana i Dries van Notena.

Simona Antonović | Autor: Mare Milin Mare Milin

Njezin potpis stoji i na stranicama Voguea, Harper's Baazara, GloriaGlama, Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazie, Glamoura te na stranicama domaćih modnih magazina, a dobitnica je i Elle Style Awards - za najbolju umjetnicu make-upa i za najbolji modni editorial.

Projekt SIMONA ANTONOVIĆ MAKE UP SCHOOL dvotjedna je pop-up škola za manje grupe i održat će se na četiri različite lokacije u ovoj godini. Počinje u Zagrebu u Zagrebu, 20. ožujka u prostorijama WespaSpaces  i nastavlja se u Splitu. Polaznici će se usavršavati u području make-upa i tijekom škole raditi s vrhunskim brendovima kao što su Estée Lauder, M.A.C Cosmetics, Bobbi Brown, Tom Ford, Shiseido, Elizabeth Arden, Clinique, Clarins, Max Factor i Real Techniques, a za njegu kože tijekom škole koristit će Eucerin njegu kože i tijela.

U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi stručnjaci – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci... Polaznike očekuju i ekskluzivne pogodnosti za kupovinu make-up i skincare proizvoda u Fabu Spot parfumerijama, a više informacija o prijavi mogu pronaći na www.simonantonovic.com. I nakon popunjenja prve škole prijave na web stranici ostat će otvorene tijekom cijele godine.

Photo: Mare Milin

Komentari 0