Beauty

Kako uzimanje kolagena zapravo djeluje na kožu?

Učinkovit, jedinstven i elegantan, sve što smo tražile. Ako bi mogao zadržati balans i vratiti mladenački, baršunasti izgled kože, savršeno bi se uklopio u našu svakodnevicu. Naravno pričamo o kolagenu s potpisom Yasenke, Skinage Collagen Elegance

U čemu je tajna? Tajna je u sastavu. Za starenje kože, bore i suhoću davno smo već pronašle krivca, smanjenje sinteze kolagena i hijaluronske kiseline. Te dvije molekule savršeno funkcioniraju do naše 25-e godine a nakon toga primjećujemo kako koža postaje sve više suha, javljaju se bore, polako se gubi elastičnost i taj proces nastavlja se sve do dubokih bora, sivog izgleda lica i staračkih mrlja.

 | Autor: Yasenka Skinage Collagen Elegance Yasenka Skinage Collagen Elegance

Kako bi to na vrijeme zaustavili važne su visoke koncentracije i kombinacije sastojaka koje će koži omogućiti ono najbolje. Uz to da sadrži čak 10.000 mg ribljeg kolagena tip 1, čije su molekule male i formulirane da ih naš organizam najbolje iskoristi, Collagen Elegance ne zaboravlja ni na drugu molekulu važnu za hidrataciju hijaluronsku kiselinu i donosi je u koncentraciji čak od 100mg. Hijaluronska kiselina hrani i hidratizira kolagen i omogućuje mu da se pravilno ugradi, bez dovoljne količine hijaluronske kiseline učinak kolagena na elastičnost naše kože je jako smanjen. Samo dubinski hidratizirana koža može ponovo postati elastična i glatka. Da bi proces ugradnje kolagena u naša ispucala kolagenska vlakna bio u potpunosti učinkovit u formulaciji Collagen Elegancea nalazi se i vitamin C, biotin i cijeli kompleks B vitamina te mineral vitalnosti naše kože, kose i noktiju cink. Oni zajedno omogućuju pravilnu sintezu i našeg prirodnog kolagena, ali i sprječavaju perutanje kože, jačaju kosu i nokte i potiču njihov rast. Svi gradivni elementi djelujući zajedno omogućuju našoj koži da nadoknadi ono što nam godine uzimaju i zadrži svoj hidratizirani i elastični izgled.

Ali kako bore nisu jedino što otkriva naše godine. Yasenka se prva odlučila uhvatiti u koštac i s drugim problemom – nedostatak energije naše kože ali i cijelog organizma. Naša koža izgleda umorno, javlja se sivilo u licu i staračke pjege, osjećamo se loše kao da se u nama nakupilo previše štetnih tvari i voljeli bi da nas netko jednostavno „probudi“.

 | Autor: Yasenka Skinage Collagen Elegance Yasenka Skinage Collagen Elegance

Kako se toga riješiti? Odgovor nosi Collagen Ellegance, u njegovom sastavu ne nalazi se šećer, ali se kriju MSM, zeleni čaj i Q10. Molekule koje osiguravaju energiju organizmu, potiču izlučivanje štetnih tvari i smanjuju upalne reakcije. Svim stanicama omogućuju bolje iskorištavanje nutrijenata što rezultira revitalizacijom umornog tena i smanjenjem nepravilnosti na koži (uključujući akne i crvenilo). Zeleni čaj i Q10 nevidljivi su štitovi svih stanica našeg organizma ali i budilice koje osiguravaju energiju. Rezultat toga je revitalizirana i dubinski hidratizirana koža, povećana energija organizma, smanjenje bora, čvrsta i jaka kosa. Yasenka Skinage Collagen Elegance predstavlja više od brige za kožu!

 | Autor: Yasenka Skinage Collagen Elegance Yasenka Skinage Collagen Elegance

Yasenka je jedina tvrtka na hrvatskom tržištu koja je oformila tim stručnjaka koji su osim Skinage Collagena Elegance razvili cijelu liniju kolagena kako bi svaka žena (ali i muškarac) pronašli proizvod koji odgovara njihovim potrebama. U Skinage liniji posebno mjesto uz Collagen Elegance zauzeli su Skinage Collagen Advanced, Skinage Collagen Prestige i Skinage Hairboost. 

 | Autor: Skinage Collagen Advanced, Skinage Collagen Prestige i Skinage Hairboost

Upravo individualizirani pristup doveo je Skinage liniju na listu preporuka od strane dermatologa i farmaceuta, ali ono najbitnije i samih korisnika.

Photo: None