Beauty

Sjenilo, rumenilo i highlighter u jednom - ove dvije Catrice palete za svaku su pohvalu

  • Višenamjenski proizvodi divno pojednostavljuju našu beauty rutinu, a u proljetnoj Catrice kolekciji to će učiniti ove 3 u 1 palete
  • Nude skladnih šest boja koje se koriste kao sjenilo, rumenilo i highlighter, sve u jednom i sve za blistav ten
  • A ovdje je i ALL Glow Tint u tri nijanse koji se nanosi na lice, či i usne. Jer... Dosta je zimskog bljedila i keže bez sjaja!

Sunce je na prozorčiću i doista je krajnje vrijeme da kažemo stop zimskom blijedom tenu i koži bez sjaja. Trend zdrave, sjajne kože se nastavlja, no, tko će dočekati da nam sunčeve zrake i vrijeme provedeno vani, na svježem zraku podare malo boje i blistavosti licu? Uostalom, pretjerano sunčanje nije niti previše zdravo za kožu... Zato su nas baš razveselila ova mala čuda iz proljetne ponude brenda Catrice za sezonu proljeće/ljeto 2023.

Višenamjenski alati za ljepotu praktičan su proizvod čije prednosti uviđa sve više žena, a među njih spadaju i ovi Cartice artikli iz "rubrike" Little Luxuries. Riječ je o dvjema paletama koje su namijenjene za oči jednako kao i za obraze - sjenilo, rumenilo i highlighter u jednom. I to još u obliku palete. Dakle, dobivamo više boja odjednom, točnije šest!

Riječ je o Blossom Glow te Sun Glow paletama za oči i lice koje nude šest skladno kombiniranih boja, od mat do svjetlucavih – u prirodnim nijansama. S visoko pigmentiranim sjenilima mogu se stvoriti nevjerojatno dobri beauty lookovi dok rumenilo i highlighter pružaju savršen sjaj, a bronzer osigurava osunčani izgled. I to sve bez čestica mikroplastike i mirisa, kažu u Catriceu! Kao što dodaju i da je sve bez čestica mikroplastike i mirisa! Dodatna vrijednost je integrirano ogledalo tako ovu paletu možemo ubaciti u torbicu i popravljati makeup bilo gdje tijekom dana!

Catrice Blossom Glow paleta za oči i lice

 | Autor: Catrice Catrice 9,50 eura

Catrice Sun Glow paleta za oči i lice

 | Autor: Catrice Catrice 9,50 eura

Koju paletu ćemo odabrati svakako ovisi o tonu naše kože, ali uz obje rutina ljepote postaje mnogo lakšom. A uz dobar omjer cijene i efekta uljepšat će nam i raspoloženje. Kvalitetni sastojci donose i dašak luksuza - kakav zaslužujemo. 

Možda vas zanima Catrice je predstavio novitet - puder u kapljicama s njegujućim serumom Rubrika Beauty Beauty

No brend se može pohvaliti još jednim 3 u 1 proizvodom. Donosi i All over glow tint za oči, lice i usne. Nježna nijansa za svjetlucavi sjaj može se nanijeti bez napora i to na obraze, oči ili usne - Glow Tint je super svestran. Zahvaljujući formuli sa sastojcima kao što su vitamin C, niacinamidi, skvalan i pantenol, koži daje blistav sjaj, a dolazi u tri laskave nijanse koje odgovaraju svim tipovima kože. Zlatna, ružičasta ili brončana? Na tebi je da odabereš koja nijansa najbolje odgovara tvom tenu!

All over glow tint za oči, lice i usne

 | Autor: Catrice Catrice All over glow tint za oči, lice i usne (4,70 eura)  | Autor: Catrice Catrice All over glow tint za oči, lice i usne (4,70 eura)  | Autor: Catrice Catrice All over glow tint za oči, lice i usne (4,70 eura)

Photo: catrice.eu

Komentari 0