Beauty

Selena Gomez ovog ljeta obožava ovo sjajilo i lak za nokte!

Pjevačica ima zapažen stil i make up lookove koje milijuni obožavateljica gotovo religiozno skidaju. Tako pravi Selenini fanovi već znaju da su ovo sjajilo i lak za nokte njezini No.1

Selena Gomez je izdala teaser za svoj novi spot, pjesmu "Fetish" i od tada svi luduju za njenim izborom sjajila i laka za nokte. Radi se o nježnim tonovima breskve koji su ove sezone i inače iznimno popularni. No, fanovi su pomalo razočarano primijetili da nemaju pojma koji brend stoji iza njezinih novih beauty favorita. Doduše, za sve je zaslužan jedan od njenih vizažista, Hung Vanngo kao i Tom Bachik, osoba zadužena za ljepotu njenih noktiju.

 

Objavu dijeli Hung Vanngo (@hungvanngo)

Oni su odlučili uskočiti u pomoć obožavateljima pa su na svojim Instagram profilima objavili o kojim je točno proizvodima riječ. Vanngo je objavio kako je Selenin look pravi "no make up make up look", u kojem je koristio samo malo highlightera i hidratantne kreme. Umjetne pjegice nacrtao je tušem za oči, a sjajilo koje je koristio Marc Jacobs Beauty Enamored Hi-Shine Lip Lacquer Lipgloss u nijansi "French Tickler". To je šljokičasta breskva boja koja je savršeno pristajala uz Backihov izbor za nokte, OPI lak za nokte u nijansi "Feeling Frisco" iz njihove ljetne kolekcije "California Dreaming". 

Nakon teasera koji nas je oduševio make up izborom, moramo priznati da nam se sviđa i pjesma!  | Autor: Promo Promo

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

 

Photo: Promo

Komentari 0