Beauty

Seksi mačkaste oči: Kako odabrati pravi eyeliner?

Eyeliner je postao obavezan dio nesesera, jer zahvaljujući njemu u samo jednom potezu možete definirati oblik očiju

Na tržištu se nalazi veliki broj eyelinera, pa nije lako izabrati pravi. Važno je znati kakav eyeliner vam je potreban i što želite postići. Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da napravite pravu odluku.

Eyeliner u olovci

Ovakav eyeliner donosi najveću mogućnost kontrole poteza. Iako linija neće biti vrlo precizna i finih rubova, eyeliner u olovci savršen za predio između trepavica i oka, kao i za deblje linije na kapku.

 | Autor: Getty Images Getty Images Gelovi i kreme

Ovakvi eyelineriupakirani su u kutijice. Uz pomoć četkice s dobrim kutom, možete napraviti veoma finu i preciznu liniju, a posebno će dobro doći ukoliko imate male oči i ne želite eyeliner zauzme veći dio vašek kapka. Koristite četkicu za razmazivanje ukoliko želite napraviti mekšu liniju.

Tekući eyelineri

Radi se o tamnim bojama poput tinte koji se preporučuju kada želite napraviti liniju koja se izvija na vanjskom rubu oka, odnosno za popularni "cat eye" izgled. Sjajna stvar u vezi s ovakvim eyelinerom jeste što možete eksperimentirati s oblicima, ali zahtijeva veliku preciznost pa će vam vjerojatno u početku biti potrebno malo vježbe.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0