Beauty

Savjet vizažista: party make up za samo pet minuta

Kada zabave počinju odmah nakon završetka radnog dana, balerinke zamijene štikle, a velike torbe - male clutch pa nemate baš vremena za razmišljanje još i o make up-u... Vizažistica slavnih Rachel Goodwin donosi rješenje

Make up look za pet minuta pravi je blagoslov u ovakvim situacijama, kaže Rachel. Za početak savjetuje da ne razmišljate kao perfekcionist već se odlučite za samo jedan naglasak na licu, bilo da su to usne s jarkim ružem ili malo šljokica koje nikada ne škode... Isprobati možete i nešto što tijekom godine nikada ne biste, poput umjetnih trepavica ili tekućeg tuša sa zlatnim šljokicama. Nakon cijelog dana lice sigurno ne izgleda svježe kao ujutro, pa Rachel savjetuje da preko make upa koji već imate na licu lagano prijeđete hidratantnom kremom. Nakon toga treba popraviti maskaru koja se nakon radnog dana razmazala ili mačkaste linije koja više nije ista kao ujutro. Rachel kaže da se poslužite štapićem za uši i korektorom. Stavite malo korektora na vrh vatice i premažite preko dijelova koje treba popraviti.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Vizažistica kaže da prave cure znaju male trikove svježeg izgleda, a prava se tajna krije u ružu koji se nanosi na jagodice. Lagano ga razmažite i instantno ćete izgledati odmornije i ljepše. Iskoristite i highlighter koji se nanosi na vrhove jagodica, po sredini nosa i u unutarnji kut oka. Na kraju odlučite hoćete li naglasiti usne ružem ili nanijeti šljokice na kapke. Kao plan B može funkcionirati i jarka boja na očima baš kako je to Chanel napravio na svojoj zadnjoj reviji gdje su vizažisti manekenkama povukli debelu plavu liniju uz rub trepavica. I spremne ste za party! Dobar provod!

U galeriji pogledajte koje smo proizvode izabrali za najbolji party look...

Photo: Instagram @voguemagazine

Komentari 0