Beauty

Sastojak nove generacije u ovoj maski osigurat će vam kosu kao iz salona

  • Maska sa sastojkom koju INCI znalci obožavaju od danas je dostupna
  • Neka vaša kosa bude vaš heroj  - upoznaj Hair Hero masku za kosu
  • Skinlick Hair Hero - maska za revitalizaciju suhe i oštećene kose

 

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov. Suhi vrhovi, lomljenje i nedostatak sjaja često su problemi s kojima se suočavamo. No, imamo rješenje nova - Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize maska za kosu.

Skinlick Hair Hero maska osigurat će vašoj kosi vidljivo zaglađivanje, mekoću i sjaj već nakon prvog korištenja. Pomaže u jačanju vlasi te sprječava lomljenje kose i pucanje vrhova zahvaljujući učinkovitom koktelu aminokiselina koji sadrži u sebi. Zašto aminokiseline? Aminokiseline dodatno čuvaju intenzitet obojene kose i pružaju zaštitu od topline. Zato je Hair Hero maska idealna za kosu koja se često stilizira toplinskim uređajima.

Osim aminokiselina, u Hair Hero reparativnoj maski se nalazi i premium sastojak nove generacije za njegu kose koji obožavaju oni koji su vrsni poznavatelji sastojaka u proizvodima a to je - amodimetikon! Amodimetikon, za razliku od mnogih drugih silikona, pruža kosi njegu i zaglađivanje na potpuno novoj razini, ne otežavajući ju. Nakon pranja, kosa ostaje svježa, lagana i nahranjena, kao da je upravo izašla iz salona.

 | Autor:

Ono što će vas sigurno osvojiti je miris Hair Hero maske – ona sadrži prepoznatljivi miris Skinlicka (cvjetno-puderasti amber) koji je već zaludio skincare zajednicu! Miris možete već pronaći u Rouge365 kremi i losionu za tijelo te u Root Cause Hair Retreat šamponu. Kako koristiti Hair Hero? Masku nanesite na vlažnu kosu, pustite da djeluje 2 minute i zatim isperie.  

Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize masku možete pronaći ovdje.

 

Photo: None

Komentari 0