Beauty

Sanjaš o blještavo bijelim zubima? Osvoji Xwhite® trakice za izbjeljivanje zubi i uvjeri se u njihovu moć!

  • Tko kaže da ne možeš uživati u čokoladi i kavi i pritom imati blještavo bijele zube? Priznaj, zvuči obećavajuće!
  • Zahvaljujući Xwhite® profesionalnim trakicama za izbjeljivanje zubi sada možeš učinkovito i potpuno sigurno izbijeliti zube u svoja četiri zida doma. Trakice ne sadrže štetne sastojake i odobrene su od strane stomatologa širom svijeta
  • U pakiranju se nalazi 56 trakica koje su nježne za caklinu i zubno meso i jednostavne za korištenje, a danas jedna čitateljica ima priliku osvojiti Xwhite® ADVANCED WHITENING trakice s formulom bez vodikovog peroksida za sigurno i bezbolno izbjeljivanje zubi!

Ako primijetiš mrlje na zubima i želiš ih ukloniti ili spriječiti njihov nastanak, važno je redovito održavati dobru oralnu higijenu, redovito posjećivati zubara, izbjegavati konzumaciju pigmentirane hrane i pića poput čokolade i kave te prestati pušiti. Također, važno je voditi zdrav način života i zdravo se hraniti kako bi održala zdravlje zuba. No, katkad i sve to nije dovoljno da postignemo bjelinu o kojoj većina mašta. Izbjeljivanje zubi kod stomatologa može biti učinkovito u uklanjanju mrlja i poboljšanju boje zuba, no cijena je nerijetko paprena. Tu u pomoć uskaču Xwhite® profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi koje su namijenjene sigurnom i profesionalnom izbjeljivanju zubi kod kuće!

Xwhite® profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi temeljene su na godinama znanstvenih istraživanja i razvijene u jedan od najboljih proizvoda za izbjeljivanje zubi na tržištu koji je istovremeno i učinkovit i siguran, bez štetnih sastojaka, s kliničkim prednostima i odobren od strane stomatologa širom svijeta. Patentirana tehnologija omogućuje brzo i učinkovito izbjeljivanje sa istim rezultatom, kao i profesionalno izbjeljivanje u ordinaciji. Formula sprječava rizik od oštećenja cakline i mekih tkiva i daje zubima novu glamuroznu bijelu boju.

 | Autor: Xwhite® Xwhite® PH SIGURNE, ne uzrokuju DEHIDRACIJU i PREOSJETLJIVOST zubi.

Xwhite® trakice za izbjeljivanje dolaze u više oblika, omogućujući ti da odabereš stupanj izbjeljivanja koji ti najviše odgovara. Xwhite® trakice za izbjeljivanje zubi u rasponu su od nježne opcije za one koji su novi u izbjeljivanju ili s osjetljivim zubima do jačih opcija do 1 sata za one koji žele brze rezultate. Patentirane formulacije Xwhite trakica razvijene su i proizvedene u Velikoj Britaniji za SIGURNO, UČINKOVITO i BEZBOLNO izbjeljivanje.

Kako funkcioniraju trakice?

Kada se apliciraju na zube, trakice se u dodiru sa slinom rastapaju i pretvaraju u aktivni gel, koji samim time izbjeljuje ne samo površinu zuba već i međuzubne prostore. Trakice se nanose 14 dana zaredom, jednom ili dva put dnevno ovisno o tretmanu dnevno po 30-40 minuta.Trakice djeluju odmah na način da počinju uklanjati najčešče mrlje poput kave, voćnih sokova i crnog vina. Za najbolje rezultate dovrši cijeli tretman. Prema potrebi ili za održavanje postignute bjeline, možeš koristiti 6-12 trakica mjesečno kako bi nastavila održavati bijelu boju svog osmijeha. Postupak izbjeljivanja možeš ponavljati svakih 6+ mjeseci.

Osvoji Xwhite® ADVANCED WHITENING trakice!

Jednu čitateljicu miss7 u suradnji s brendom Xwhite® daruje Xwhite® ADVANCED WHITENING trakicama za najblistaviji osmijeh. Profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi omogućuju tehnologiju izbjeljivanja bez vodikovog peroksida za sigurno i bezbolno izbjeljivanje. Patentirana formula PAP+ P3 Technology® omogućuje učinak izbjeljivanja kao formula sa 6% vodikovim peroksidom. Reci osjetljivim zubima zbogom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ovu nagradu je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @xwhitestrips, lajkati objavu nagradnog natječaja te u komentaru označiti osobu s kojom se najviše smiješ.

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 14. srpnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Privatna arhiva