Beauty

S ovim mrak puderom ćeš izgledati kao da ne nosiš puder!

O da, dolazi nova zanimljiva formula na tržište uz koju ćemo moći još realističnije glumiti da ne nosimo make up - odnosno, uživati u "no make up" make upu - bravo Benefit!

Eto što ti znači imati dobar Instagram profil - o tvom proizvodu će u roku keks pričati cijeli svijet! Benefit Cosmetics tek su najavili ovaj proizvod na Instagramu, a već je na listi želja mnogobrojnih beauty obožavatelja. Slatko četvrtasto pakiranje s emojijem zaljubljenih očiju i metalik ružičastim poklopcem dobro će se uklopiti na svaku make up policu, a riječ je o Hello Happy Soft Blur puderu!

Možda vas zanima Ovaj mat puder od 80 kuna je savršen! Rubrika Beauty Beauty

Hello Happy Soft Blur Foundation je tekući puder koji dolazi u 12 nijansi, odlikuje ga lagana na srednju pokrivnost i meki efekt maglice (blura, je l') koje će licu dati efekt Instagram filtera u pravom životu. Usput, ima i zaštitni faktor od 15, što je premalo za pravu zaštitu lica, ali dovoljno nismo da ne daje masni bijeli sjaj na slikama. Iako zasad, doslovno, ne postoje druge informacije o ovom Insta-slatkišu, Benefit radi pravi pothvat pred ljeto - tada svi nosimo laganije pudere jer nam lijepo osunčana koža to dopušta. Već možemo zamisliti koliko dobro će nam izgledati selfiji s hashtagom #summer2018...

U međuvremenu, želite li da ga testiramo kada dođe u prodaju?!

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • erik

    bas je mrak ,upravo mi se smrklo